Symetra Classic

Jeg er på plass i Daytona Beach for ny turnering som starter i morgen. Etter en, i mine øyne, litt skuffende avslutning på forrige turnering, er jeg klar for å ta fatt på en ny turnering igjen. Denne uken spiller vi på LPGA International. Jeg spilte innspillsrunde på tirsdag, hadde en liten treningsøkt idag og er klar for å gå ut 08.55 i morgen tidlig. Banen er litt mer rett frem en den vi spilte på forrige uke, men pga veldig mye nedbør de siste dagene er den også ekstremt våt med mye gjørme. Forhåpentligvis tørker den opp idag og over natten med mye vind. Uansett, det skal bli deilig å komme gang med ny turnering og forhåpentligvis gjøre masse birdies de neste dagene.

Link til turneringen finner du her: https://www.symetratour.com/tournaments/symetra-classic/leaderboard

xoxo koko

Én reaksjon på “Symetra Classic

  1. Elin

    Masse masse lykke til de neste dagene Karoline min❤️. Vi følger deg hele veien og krysser alt vi har for deg💪. Så utrolig stolt av hva du får til😘

Kommentarer er stengt.