Klar for min første Symetra Tour turnering!

Jeg er tilbake i USA, har flyttet inn i ny leilighet og gleder meg stort til Symetra Touren starter i begynnelsen av September. Etter en meget spesiell sommer, reiste jeg hjem til Norge for å jobbe litt på Arendal og omegn golfklubb og samtidig spille to turneringer som ble arrangert av Norges Golfforbund. Etter en litt rusten start på Norgescupen på Kongsvinger GK, tok jeg en sølvmedalje ved Norgesmesterskapet som ble spilt på Atlungstad GK bare ett slag bak gullmedaljen. Føler spillet mitt er solid, og jeg er klar for å ta å ta fatt på en ny epoke i livet!

Planen nå er å dra på tirsdag til Indiana for å spille Four Winds Invitational. Før den tid må jeg bli testet for Covid-19 for å være sikker på at jeg er frisk for å spille. Symetra Touren tar alle forhåndsregler når det gjelder viruset, og jeg føler meg trygg på at de gjør alt de kan for å holde oss friske. Turneringen går over tre dager med cut etter to runder. Jeg skal prøve å oppdatere med link og lignende når det nærmer seg!

Hvis dere vil lese mer om hvordan Covid-19 påvirket siste året mitt på college og planene videre, kan du lese mer om det her: https://www.fvn.no/sport/lokalsporten/i/70XjxK/endelig-golfproff?fbclid=IwAR1PXae3AzL_IFZTEICLpDDtAxmEHY8l6zu3g5DxMnFOaHIoYTdl2FUl4Ss

xoxo koko

Én reaksjon på “Klar for min første Symetra Tour turnering!

  1. Roald

    Masse lykke til Karoline. Vi tenker på deg.
    Klem fra mommo og æffæ❤️❤️

Kommentarer er stengt.