Ting snudd opp ned

Her kommer (for noen i allefall) en etterlengtet oppdatering på hvordan det går her i statene..

Det har vært noen tøffe uker siden hele verden ble satt litt på vent på grunn av COVID-19. Jeg kan vel for mange si at viruset snudde opp ned på mange deler av livet og overgangen fra å ha en strukturert hverdag med faste tidspunkter for trening, golf og skole, til dager med komplett kaos og latskap har vært tøff. Skolen ble fullført på nettet, graduation som var et stort høydepunkt etter 4 år med skole ble kansellert (eller utsatt på ubestemt tid), og alt av treningssentre, fasiliteter og golfbaner ble helt stengt for en god stund. Det gav tid til mange tanker, spesielt når resten av familien bor på andre siden av jordkloden. Meningen med dette er ikke å klage og få folk til å syntes synd på meg, for jeg har definitivt mennesker som tar vare på meg her også, men bare forklare litt hva som har skjedd her. Jeg gikk fra å trene fys 6-7 dager til å trene 1-2 dager i uken. Motivasjonen var der bare ikke. Selv om jeg ikke trente hver dag, jeg gikk mange turer med Freya (min lille german shepard valp). Golf spilte jeg ikke på nesten to måneder.. Når det skal sies, var det nok akkurat en pause jeg trengte. Få ting litt på avstand og få motivasjonen tilbake. Siden jeg startet på college har jeg bare pushet og pushet, jeg har ikke helt vært den golferen jeg en gang var de siste månedene på college. Jeg hadde ikke den samme gnisten og gleden ved å spille etter vi fikk nye coacher i august 2019. Ja, det suger at jeg ikke fikk den college avslutningen jeg trodde vi skulle få, men for å være helt ærlig føltes det også fantastisk å få litt tid til å samle overskudd og gjøre meg mer klar for det profesjonelle golf livet jeg har drømt om siden jeg var liten. Jeg kom meg bort fra den negative energien jeg fikk fra coachene, og jeg var mer fri til å gjøre det JEG ville når JEG ville. Jeg føler meg mer klar nå, selv med alt som skjer rundt oss, enn det jeg ville gjort dersom dette viruset ikke snudde alt opp ned.

 

Visste lite at dette ville bli den siste college golf runden min i midten av Mars.. Her i North Caroline på vei ned til en turnering i Atlanta. 

 

Jeg har i allefall blitt profesjonell golfspiller. Jeg er offisielt en del av PGA of Norway, og gleder meg stort til Symetra Touren starter opp igjen første uken i Juli (forhåpentligvis). Jeg hadde planer om å dra hjem noen uker til Norge for sesongstart, men ettersom jeg venter på oppholdstillatelse i USA, må jeg dessverre vente med det til sesongen er over. Jeg har fullført 4 år på college, har en bachelor i Exercise Physiology, og hjulpet Kent State til å bli ett av de beste lagene i USA. Jeg er stolt over meg selv for å ha holdt ut i tøffe tider, når det har føltes hardt eller for mye, og kommet ut sterkere, bedre og mer mentalt tøff på andre siden. Jeg vet at alle hindre jeg har møtt på veien har gjort meg til den jeg er idag, og jeg ville ikke ha vært de foruten.

 

 

Heldigvis begynner ting, sakte men sikkert, å åpne opp igjen. Golfbaner er åpne, men med restriksjoner. Jeg er tilbake der jeg en gang var, med mer motivasjon og iver til å trene, spille og bli litt bedre hver dag. Selv om treningssentre fortsatt er stengt, har vi laget vårt eget lille hjemmegym i leiligheten, og jeg har også fikset en liten matte og nett i bakgården. Jeg, som mange andre, prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, vi er alle i samme båt, og forhåpentligvis kommer vi sterke ut av situasjonen når ting begynner å gå tilbake til normalen.

 

Håper alt står bra til hjemme, gleder meg til å komme hjem til Norge igjen..

xoxo, koko

7 reaksjoner på “Ting snudd opp ned

 1. Mona

  Kjære karoline. Gøy med oppdatrering fra over der🙂 Gratuleræ så mye med Vel gjennomført 4 år på college👏👏Godt og høre at motivasjonen er tilbake. Mi heiæ på du🥰🥰

 2. jon åge ruud

  God lesning!🙌 Juli kommer fort- så satser vi på at det blir samling i klubbhuset med livesending fra Symatra-tour😁🎉

 3. Mamma

  Alltid fint å høre fra deg Karoline❤️. Du har alltid hatt pågangsmot og en sterk vilje til å gjennomføre. Denne tiden har hatt en høy pris på å følge drømmen din, men likevel kommer du deg gjennom dag for dag💪👏😍. SOM vi savner deg, og jeg og pappa er de første som setter oss på flyet over når grensene åpnes for trygge reiser✈️. En god klem og masse lykke til❤️❤️

 4. Trygve Eriksen

  Hei Karoline!
  Vi er mange som er veldig interesserte i hvordan det går med deg. Takk derfor for en «personlig», god og velskrevet oppdatering. Å bli ordentlig kjent meg seg selv er en forutsetning for å komme seg videre mot toppen. Lykke til Karoline!
  Beste ønsker, Trygve og Liv

 5. Sigrun

  Kjære , kjære Karoline😀
  Så flott at du har gitt oss en beroligende oppdatering!! Du vet nok at tankene våre ofte har vært hos deg . Godt å lese at motivasjonen er tilbake og at du er klar for ny innsats!!!
  Masse lykke til; vi krysser fingrene for at du snart er i full gang og får dine drømmer oppfylt👍🏻😀 Stå på som du alltid har gjort👏👏 Stor klem❤️❤️

 6. Roald

  Kjære Karoline . Takk for fin oppdatering.😊 Vi savner deg, men ønsker deg masse lykke til.❤️ Håper snart alt blir bra og at du får en fin start på profflivet. Mommo og æffæ er veldig glad i deg.❤️Klem

 7. Ivar G. Thorsen

  Gratulerer med eksamen, valp og «reloaded battery». Vi som er glad i golf, følger deg og ønsker deg lykke til på touren.

Kommentarer er stengt.