Oppdatering!

Tenkte å skrive litt om hva som har skjedd her de siste ukene og hva som er planen fremover. Sist torsdag satte vi oss i bilen, på vei til en turnering i Atlanta. I utgangspunktet skulle vi fly, men ettersom frykten for at fly og turnering skulle bli avlyst på grunn av Covid-19, bestemte de seg for at det var bedre for oss å kjøre 11 timer ned til Georgia. Vi kom oss til North Carolina, og spilte 18 hull på fredag. Planen var da å kjøre videre til Atlanta, men rett før vi skulle starte å kjøre, fikk vi beskjed om å snu og komme tilbake til Kent. Jeg har aldri opplevd så mye kaos og forandringer på denne 8 timers kjøreturen hjem. Vi fikk vite at college sesongen nå var ferdig, alle turneringer ble avlyst og jeg var ferdig med college golf. Augusta National ble utsatt, og alle planene frem til graduation i mai ble forandret. Selv om det var en kjedelig avslutning på 4 helt fantastiske år på college, kan jeg se tilbake på så mange utrolige minner og opplevelser. Alle klasser er nå blitt gjort nettbasert frem til vi er ferdige i mai. Det gjør at planen fremover ikke er helt bestemt enda. Mye mulig jeg kommer til å gå profesjonelt så fort symetra touren starter igjen for å få med meg så mange turninger som mulig. Jeg hadde jo også håpet at jeg skulle få spille Augusta National, så planen om å gå pro ligger litt på is i vente av mer informasjon om denne turneringen.

Selv om skolen er blitt gjort nettbasert, kommer jeg fortsatt til å være igjen i Kent med min nye lille valp. Jeg tar en dag om gangen, og prøver å ikke stresse med alt av beslutninger som må taes. Alt av treningssentre og treningsfasiliteter er nå strengt, så det gjelder å smøre seg med tålmodighet og bruke tiden til andre ting. Dette kan også være godt, ta en liten pause fra golf og lade batteriene for en lang sesong. Håper dere alle, familie, venner og følgere holder dere friske i disse tider. Ta godt vare på hverandre!!

xoxo, koko <33

Én reaksjon på “Oppdatering!

  1. Roald

    Så fint at du informerer oss og hvordan tilstanden er hos dere Karoline😊. Det er spennende tider , men håper de snart får bukt med viruset og at vi kan holde oss friske. Ønsker deg masse lykke til videre . Kos deg videre med hund og Tj. Savner deg. Klem fra mommo og æffæ❤️❤️Glad i deg

Kommentarer er stengt.