Oppdatering og ANWA Invitasjon

Veldig lenge siden sist jeg skrev noe, så her kommer en liten oppdatering fra andre siden av dammen! Jeg er nå nesten halvveis gjennom mitt siste semester på college. Så langt går alle klassene mine fint, deilig å tenke på at jeg om 10 uker er ferdig med å studere og (forhåpentligvis) har min bachelor i Exercise Physiology. Golfen så langt dette året har vært litt blandet drops, jeg har til tider spilt veldig bra golf uten at scoren nødvendigvis har vist det. Planen er å legge ned masse arbeid og trening før de neste ukene, for jeg fikk nemlig invitasjon til å spille AUGUSTA NATIONAL WOMENS AMATEUR!!! Hvor sykt er ikke det, at jeg om 4 uker skal få spille på selveste Augusta!!! Jeg gleder meg så klart veldig mye, og ser frem til mange nydelige opplevelser og i tillegg ha mamma der på sidelinjen!

Før det har vi to college turneringer, en i Georgia og en i Alabama. Totalt har jeg 6 turneringer igjen på college før jeg tar fatt på profflivet. Jeg jobber med P1 visa for å kunne bli boende i USA og i tillegg spille golf og forhåpentligvis tjene litt penger når den tiden kommer! Det blir en ny fase i livet, og jeg gleder meg enormt til å kunne reise mer i hele USA og gjøre det jeg liker aller best! Jeg vil med det også takke Nes Verk Vel og Nes Verk Handel for støtten de har gitt meg. Er helt utrolig at en liten jente fra Nes Verk nå skal ta fatt på barndomsdrømmen om å spille profesjonell golf og har folk som tror på meg og ønsker å støtte meg på den veien!!

Ellers ble vi:

Utmerket som MAC champions 21 år på rad

Vant vår 4de lag seier dette året

Dro til California, dette på treningsrunden.

Fin solnedgang hver dag

 

Vant vår 5te lagseier for året! 🙂

Jeg skal definitivt dele mer når Augusta National nærmer seg, med livescoring osv. Takk igjen for all støtten, det gir ekstra motivasjon til å legge inn alt arbeidet og sette Norge på verdens kartet!!

 

xoxo koko

 

5 reaksjoner på “Oppdatering og ANWA Invitasjon

 1. Joachim Aslaksen

  Heilt rått. Ikkje lite misunnelig på deg som får spille Augusta. Men lykke til og nyt det masse.

 2. Yngve

  Flotte prestasjoner Karoline og en enorm innsats du har lagt ned. Gleder meg til å følge deg videre. Lykke til👍

 3. Roald

  Så koselig Karoline med oppdatering fra deg.👍 Vi, mommo og æffæ ,ønsker deg masse lykke til videre. Vi er veldig glad i deg vettu❤️Håper det går veien for deg❤️Klem❤️

 4. Inger Frøyland-Jensen

  Jeg skal helt klart fremover slutte å si jeg kommer i fra Tvedestrand. Jeg går over til å si jeg kommer fra Nes Verk, der hvor Karoline Stormo, golfspilleren vår kommer i fra. Jeg er så stolt av deg at jeg kjenner det langt inn i ryggmargen🤩👏 En gang må jeg og Elin sammen oppleve deg live🤗

 5. Linn Aina

  Så gøy og lese Karoline😃 masse lykke til med konkurransen og siste innspurt på skolen. Klem fra oss i Kilsund

Kommentarer er stengt.