TUSEN TAKK!!!

Tusen hjertelig takk til alle som stilte opp på turneringen forrige helg!! Setter så utrolig stor pris på alle som tok seg tid til å være en del av turneringen og som ønsket å støtte meg i reisen til LPGA touren. Er helt sykt å tenke på at jeg nå lever ut en drøm jeg har hatt i så mange år og at så mange flotte mennesker ønsker å hjelpe meg på veien. Jeg har hatt et helt utrolig år og jeg har fått være en del av så mye spennende og jeg er så takknemlig for alle de som har hjulpet meg dit jeg er idag. Å komme seg videre fra steg 1 i kvalifiseringen var ganske stort i seg selv, jeg har garantert status på Symetra touren (touren under LPGA), og bare det gir meg en litt tryggere følelse når jeg en dag er ferdig med college og begir meg ut i profflivet. Allikevel har jeg større ambisjoner og håper at reisen fortsett også etter steg 2. Det er en lang vei dit, men jeg vet at når jeg spiller den golfen jeg er god for, har jeg en bra sjanse får å nå det. Uansett, jeg er utrolig fornøyd med det jeg har fått til sålangt og er veldig spent på de neste ukene!

Tusen takk igjen for alle som deltok, ikke bare i turneringen men i auksjonen. Det er fantastisk at så mange stiller opp fra nært og fjernt!!

(Bilder fra Tvedestransposten)

xoxo koko