Ny lag- og individuell seier!

Etter to turneringer kan jeg si meg fornøyd med spillet så langt. Etter en solid helg i New Mexico kunne jeg ta med meg en andreplass hjem til Kent med god selvtillit før neste turnering i Tennessee på mandag og tirsdag denne uken. Innspillsrunden startet med en infeksjon i fingeren, så det ble kun putting for min del. Heldigvis har jeg spilt den samme banen de tre forrige årene så jeg var godt kjent. Jeg spilte ganske stødig hele turneringen og gikk totalt -8 og delte førsteplassen med min lagkamerat Pim. Vi hadde ett omspillshull før jeg vant med par på første hullet. Jeg treffer mange greener og gir meg selv mange birdiesjanser, spesielt på par 5 hullene der jeg gikk -9. Laget vant også lagkonkurransen, så vi har nå vunnet 2 av 2 turneringer denne høsten! 🙂 Neste turnering er ikke før om to uker hvor jeg er defending champion. Kjenner til den banen godt også, så vet hva jeg trenger å jobbe med før den tid.

xoxo koko