Branch Law Firm/Dick McGuire

Etter to uker tilbake på skolene, er vi nå snart klare for årets første turnering i New Mexico. Vi reiser med 5 spillere og en spiller som individuell. Jeg har spilt solid de siste ukene og gikk -9 i kvalifiseringen denne helgen. Vi spilte denne turneringen i fjor, så vi er kjent med banen og vet hva som skal til for å spille bra. Med nye coacher har mye forandret seg og det har tatt tid å tilvenne seg nye treningsrutiner og måten å trene på. For meg tror jeg det blir viktig å fortsette å gjøre det som har funket så langt og jobbe slik jeg har gjort så langt i college. Noe må jo ha funket!

Livescoring kan du finne her:  http://golfstat.com/index.cfm?event=public.schedule&gender=w

Let’s make senior year the best year og fullføre college med stil!

xoxo koko

3 reaksjoner på “Branch Law Firm/Dick McGuire

  1. Elin

    Gleder meg til veien videre Karoline❤️. Mange spennende utfordringer «coming up»💪🥰, og jeg heier på deg og ønsker deg masse lykke til❤️❤️

  2. Roald

    Masse lykke til vår gode Karoline . Vi følger spent med. Klem fra mommo og æffæ😊👍❤️🇳🇴❤️

Kommentarer er stengt.