Long time no see

Lenge siden sist gitt!! Det har vært en bra sommer for min del. Den startet med at jeg for første gang spilte min første LPGA turnering og ikke bare det, men en major turnering! Spillet var ikke bra, og jeg misset cuten, men bare det å få spille i en slik turnering var sinnsykt kult. Deretter spilte jeg i Arnold Palmer Cup og representerte det internasjonale laget. For første gang på amerikansk jord vant vi over det amerikanske laget og det var en opplevelse i selv seg. Så mange involverte i den turnering og en uke jeg ikke kommer til å glemme!! Deretter reiste jeg hjem i to uker for å slappe av og ta en liten pause fra golfen. Etter non stop med turnering og trening siden januar, var det nødvendig å få tankene over på noe annet og ta hånd om kroppen. Jeg reiste så tilbake til USA for å spille US Amateur kvalifiseringen. Jeg spilte egentlig ganske solid i denne turneringen, men gikk tre over på de siste to hullene for å misse med ett slag. Planen var egentlig å spille en Symetra Tour turnering i New York, men jeg ble syk og spilte dessverre ikke. Etter at kroppen samarbeidet litt bedre, dro jeg til Nashville i Tennessee og spile The Amateur Championship by LNGA og spilte veldig bra og vant til slutt turneringen med 7 slag med -14 etter fire runder.

I morgen reiser jeg til Mission Hills i California for å spille LPGA Q-school. Turneringen går over fire runder med cut etter tre runder. Nesten 360 spillere deltar i turneringen og den spilles på tre forskjellige baner før finale runden går på Dinah course. Jeg spiller innspillsrundene på mandag, tirsdag og onsdag og turneringen starter på torsdag. Jeg har hatt noen bra uker med trening, og håper på å vise hva jeg er god for den neste uken. Det blir uansett en bra opplevelse og jeg kommer garantert til å lære mye. Det er meldt temperaturer opp mot 40 grader, så det gjelder å være smart med trening og holde fokus i varmen. Turneringen kan følges her: https://www.lpga.com/tournaments/qualifying-tournament

xoxo koko

3 reaksjoner på “Long time no see

  1. jon-åge ruud

    Lykke til🙌
    Dette blir gøy å følge med på🎉🇳🇴💪

  2. Roald

    Masse lykke til Karoline. Vi følger spent med deg. Klem fra mommo og æffæ❤️🇳🇴❤️

Kommentarer er stengt.