Ladies National Amateur Championship

Jeg er på plass i Tennessee for å spille en ny turnering. Den går på The Golf Club of Tennessee og var blant annet host for The US Amateur i fjor! Banen er i allefall i veldig god stand men noe vanskelige green områder. Definitivt mulig å score lavt der ute, og jeg gleder meg til å spille i en ny turnering! Jeg går ut 13:30 lokal tid, og skal spille 18 hull idag og 18 hull i morgen. Etter morgendagen er det en cut hvor de 60 beste går videre til å spille 18 hull på onsdag og torsdag.

Livescoring finnes her: https://www.golfgenius.com/pages/5120027843065054782

xoxo koko <33

4 reaksjoner på “Ladies National Amateur Championship

  1. Tomm Alfredsen

    Dette er rett og slett imponerende , gratulere masse

  2. Roald

    Lykke til Karoline . Alltid spennende å følge med deg😊❤️👍🇳🇴Klem

Kommentarer er stengt.