Kjør da!!!!

Det er to veldig spennende uker jeg har foran meg! I morgen tidlig flyr jeg ned til Charleston for å spille US Womens Open, som skal spilles på Country Club of Charleston. Jeg er mildt sagt veldig spent og gleder meg ekstremt mye for å spille, men også å lære og suge til meg alle inntrykk jeg kan. Coach Robertson stiller som caddie, så det må jo bare bli bra!! Turneringen starter ikke før på torsdag, og jeg vil spille 18 hull innspill på mandag, 9 hull på tirsdag og 9 hull på onsdag. Det skal bli meget varmt denne uken så det gjelder å samle sammen overskudd så jeg er klar for å spille 18 hull torsdag og fredag. Jeg starter 9:01 på torsdag og 14:46 på fredag. Jeg er ekstremt pumpet og klar for å spille min første MAJOR turnering!!!

Livescoring for turneringen kan du finne her: http://www.usga.org/content/usga/home-page/championships/2019/official-site-of-the-2019-u-s–women-s-open-championship.html#!latest

Det er også mulig å laste ned en app med livescoring og hvor man også kan se på banen og video fra turneringen!! Bare å søke etter 2019 USWO.

 

Uken etter drar jeg videre til Arkensas, Little Rock for å spille Arnold Palmer Cup på the Alotian Club. Dette er en turnering mellom USA og resten av verden, og jeg er en av de 12 internasjonale damene som skal kjempe om å ta trofeet tilbake fra amerikanerne! Jeg drar dit på tirsdag og spiller innspill onsdag og torsdag. På fredag spiller vi Mixed four-ball, lørdag mixed foursome og foursome og single matcher på søndag. Jeg reiser så hjem på mandags morgenen og blir i Kent ett par dager før jeg reiser hjem til Norge for to uker!

Informasjon om turneringen kan du finne her: https://www.arnoldpalmercup.com/event_info

 

Jeg gleder meg masse til både å spille us open og Arnold Palmer cup, og uansett resultat er jeg stolt over meg selv for å ha gitt meg selv mulighet til å spille i begge turneringene og for at jeg har kommet dit jeg er i dag.

xoxo, koko

 

3 reaksjoner på “Kjør da!!!!

 1. Linn aina

  Nå har jeg lastet ned appen og er klar til å følge med😁 masse lykke til😘

 2. Torunn Nerdalen Tinghaug

  Masse lykke til! Jeg er sikker på at du gjør ditt aller beste, og det blir toppen! ☺️

 3. Roald

  Kjempeflott Karoline . Gleder meg veldig til å se deg live. Du er bare god.
  Sees snart. Klem🇳🇴❤️

Kommentarer er stengt.