Kvalifisert for den 74 US Women’s Open Championship

Da kan jeg gledelig meddele at jeg kvalifiserte meg til US Women’s Open Championship etter en fin andre plass i Virginia. Etter en treg start med en første runde på tre over par (74), spilte jeg mer stabilt senere på dagen og signerte for en runde på en under par (70), bestående av 17 par og en birdie. Det er utrolig kult at jeg nå skal få spille en major turnering i slutten av mai, og får oppleve hvordan det er å spille en LPGA turnering! Gleder meg masse, men før det skal regionals spilles i Michigan! Denne turneringen går fra mandag til onsdag og avgjør om vi går videre til Nationals senere i mai! Livescoring kommer senere!

Until then, xoxo koko

 

Én reaksjon på “Kvalifisert for den 74 US Women’s Open Championship

  1. Roald

    Masse lykke til vår kjære Karoline . Skulle gjerne vært å heie på deg😊👍🇳🇴
    Masse klemmer fra mommo og æffæ😊❤️Glad i deg😊🌹❤️

Kommentarer er stengt.