Lady Buckeye Invitational

Da var det klart for ny turnering, og denne gangen er vi i Columbus, Ohio for å spille Lady Buckeye Invitational. Vi starter i morgen og skal spille 36 hull for så 18 hull på søndag. Etter noen uker med trening er vi nå klare for vår siste turnering i regular season før vi starter conference neste uke! Banen vi skal spille på denne helgen er veldig fin, men kan spilles ganske lang i vinden som kan oppstå.

Livescoring for turneringen kan finnes her: http://results.golfstat.com//public/leaderboards/gsnav.cfm?pg=team&tid=16014

Krysser fingrene for at spiller sitter denne helgen, og at det blir to dager med bra spill!

xoxo koko

2 reaksjoner på “Lady Buckeye Invitational

  1. Roald

    Masse lykke til Karoline ❤️Spennende og følge med deg. Klem❤️

Kommentarer er stengt.