Evans Derby Experience

Siden siste oppdatering her, har jeg spilt to turneringer. Den ene gikk i Utah, på Entrada Golf Resort, den andre gikk i Auburn, Alabama. Turen til Utah er alltid en gøy turnering. Banen er strøken og været er stort sett veldig fint. Jeg spilte helt ok golf, men litt for mange feil til å konkurrere i toppen. Jeg endte på 11 plass etter en dårlig siste runde, men laget tok seieren. Video fra turen kan dere se her: https://www.youtube.com/watch?v=C3r62yJiMvE.

Etter en uke med god trening og gode forberedelser, dro vi til Auburn for å spille Evans Derby Experience. Dette var en turnering med et veldig sterkt startfelt og mange gode spillere og lag. Banen var utfordrende med veldig ondulerte og raske greener, så det gjaldt å plassere innspillene på de riktige plassene. Jeg startet ikke turneringen så bra og lå fire over par etter 9 hull. Jeg klarte å snu spillet rundt og med noen birdies sent i runden, gikk jeg en runde på 74 slag. De neste to dagene spilte jeg veldig solid, og gikk 69 og 70, for å vinne hele turneringen med ett slag. Dette er garantert en av de største turneringene jeg har vunnet med tanke på det sterke startfeltet. Jeg er stolt av meg selv for å beholde roen etter den dårlige starten og komme tilbake og gå de neste 45 hullene syv under par!! Dette var min fjerde seier på college og tredje seier dette året!

Nå har vi to uker med trening før vi reiser til Columbus for å spille Ohio States turnering. Den går 13-14 april, og etter det går det slag i slag og plutselig har vi sommer ferie. Jeg er i allefall klar for å fullføre mitt junior år på best mulig måte og håper vi kan vise hva som bor i oss de siste ukene!!

xoxo koko

2 reaksjoner på “Evans Derby Experience

  1. Roald

    Vi er såååå stolte av deg Karoline og det er veldig gildt å følge med deg på linken?. Lykke til videre. Klem fra mommo og æffæ❤️Glad i deg❤️

  2. Elin

    Utrolig fint innlegg??. Kreativt med videolink??. Uendelig stolt og ydmyk for jobben du gjør hver eneste dag?. Love you❤️

Kommentarer er stengt.