UCF Challenge

I morgen starter vi vårsesongen med årets første turnering. Etter at jeg og fem andre spillerer kvalifiserte oss forrige helg, er vi nå på plass i Orlando, nærmere bestemt Eagle Creek, for å vise hva vi er gode for og fortsett den fine høstsesongen vi hadde. Vi spiller med Illinois og Vanderbilt i morgen og har shot-gun start klokka 8:45! Værmeldingen ser bra ut, banen er i fin stand og jeg er i allefall klar til å spille litt god golf igjen!

Hvis du vil følge med på turneringen, er det livescoring her: http://results.golfstat.com//public/leaderboards/gsnav.cfm?pg=participants&tid=16271!

Renate og Dorthea er to andre norske spillere som også vil komme til å spille denne turneringen. Er alltid hyggelig å treffe noen norske fjes!!

xoxo koko

2 reaksjoner på “UCF Challenge

  1. Roald

    Masse lykke til Karoline . Klem fra mommo og æffæ❤️

Kommentarer er stengt.