Peace out Norway, hello USA

Wow, nå er jeg allerede i København på vei til USA. Fy søren så fort den siste tiden har gått. De siste dagene har jeg vært å spilt norgesmesterskapet i Stavanger og plutselig var det tid for avreise til USA igjen. 

Norgesmesterskapet gikk meget bra for min del. Hvem skulle tro at en liten golfunge (det jeg ble kalt av noen unger ved hull 15) fra Nes Verk skulle ta med seg kongepokalen hjem til sørlandet? Jeg ledet fra første til siste dag, og tok med kongepokalen hjem til Nes Verk! Det ble en spennende siste dag, da puttene ikke satt like lett som mange av de andre dagene. MEN, det holdt! Vant til slutt med to slag over Renate og Marthe tok bronseplassen. Vi har vært super heldige denne uken og spilt på en strøken bane. Vi fikk mye regn andre tårneringsdagen hvor startsiden blant annet ble utsatt med to timer. Men ellers har også været vist seg fra sin beste side og det har vært en veldig vellykket NM uke. Vil takke Sola golfklubb og alle de frivillige som gjorde turneringen til en kjempe suksess, og pappa som var med som caddy for turneringen. 

 

 

Sett tilbake på sommeren 2018, har det vært en overall bra sommer golfmessig. Jeg har vunnet to turneringer i Norge, tok en fin andreplass i Swedish Golf Tour og deltok på både British Ladies og European Ladies Amateur. Jeg føler at spillet har utviklet seg i riktig retning, men vet at jeg fortsatt har mye å gå på. Før jeg reiser til Irland for å spille lag VM om litt under to uker må jeg bli bedre på å slå lavere slag i vinden og jobbe videre med nærspillet. Banene vi skal spille i Irland er visstnok super fine med flotte treningsfasiliteter. Det skal med andre ord bli en bra turnering og erfaring å ta med seg. Når jeg nå kommer tilbake til Kent blir vi å flytte inn i ny leilighet før vi starter på skolen den 23 august. Da blir det en hel dag på skolen før jeg setter meg på flyet tilbake til Europa. Det blir med andre ord mye reising, men det er ingenting jeg heller ville gjort for å ta en del av de mulighetene jeg har fått. 

Jeg gleder meg masse til fortsettelsen og vet at med målrettet og bra arbeid kan jeg oppnå akkurat det jeg vil. Det er jo akkurat det som gjør det så fantastisk å trene og legge inn den nødvendige jobben!

Peace out, nå skal jeg sove meg tilbake til USA! 

Xoxo koko

3 reaksjoner på “Peace out Norway, hello USA

  1. Roald

    Ønsker feg masse lykke til Karoline .? Vi følger spent med. Klem fra mommo og æffæ❤️????‍♂️?‍♀️

  2. Elin

    For noen spennende dager du har gitt oss Karoline?⛳️?. Men avslutningen på mesterskapet og med kongepokalen i bagasjen; DU hvor stolt og glad jeg er på dine vegne❤️. Masse lykke til i VM?⛳️

  3. Linn Aina

    Gøy og lese Karoline? gratulerer med NM tittelen og masse lykke til i VM?

Kommentarer er stengt.