Swedish Golf Tour på Johannesberg GK og VM klar

I morgen setter jeg kurs mot Stockholm og en en 10 timers lang biltur. Jeg skal spille Swedish golf tour som denne gangen går på Johannesberg golfbane like utenfor Stockholm. Dette blir min andre proff turnering for sommeren. Siste gang jeg spilte denne turneringen endte jeg på niende plass og håper på å forbedre plasseringen denne uken. Jeg skal spille innspills runde på torsdag før turneringen starter med 36 hull på fredag hvor det er en cut hvor topp 30 spiller 18 hull på lørdag. Det er allerede to uker siden jeg spilte turnering sist, så det skal bli gøy å pegge opp ballen igjen i en ny turnering.

Livescoring fra turneringen finner dere her: https://golf.se/tavling/swedish-golf-tour/tavling/#/competition/1407278/leaderboard

Informasjon on banen finner dere her: http://johannesberg.se

Baneguide: https://www.caddee.se/klubb/johannesberg-gcc/

På turen i morgen blir det et lite stopp på veien ved Gøteborg hvor jente lag-em går og hvor min amerikanske coach også befinner seg for turneringen. Alltid bra med litt god norsk support (håper jeg)!

For de som ikke har fått det med seg er jeg også tatt ut av Norges golfforbund til å representere Norge i Lag VM som går i Irland i slutten av august. Det er tre jenter og tre gutter som er tatt ut til turneringen og jeg er både glad og stolt over at jeg er en av de tre. Jeg reiser sammen med Renate Grimstad og Dorthea Forbrigd og skal, sammen med disse, representere det norske flagg og forhåpentligvis spille litt bra golf. Det blir garantert god motstand men vi er alle tre gode nok til å hevde oss på et høyt nivå.

 

Artikkel fra Tvedestrandsposten kan dere finne her: https://www.tvedestrandsposten.no/arendal-og-omegn-golfklubb/sport/nes-verk/karoline-satser-pa-en-proffkarriere-na-er-hun-klar-for-vm/s/5-52-149945

Artikkel fra Norsk Golf: https://www.norskgolf.no/artikler/nyheter/seks-nordmenn-tatt-ut-til-vm-golf

Før den tid vil jeg også spille EM individuelt i Slovakia som jeg reiser til 22 juli og Norgesmesterskapet som går fra 9-12 august i Stavanger. Deretter drar jeg til USA den 13 august, og tilbake til Europa og Irland den 25. Det blir med andre ord mye reising frem og tilbake, men det er bare gøy når man får spilt mye golf og hevet seg på et høyt nivå. Jeg legger ut linker og mer informasjon når det nærmer seg! 🙂

Xoxo koko

 

Én reaksjon på “Swedish Golf Tour på Johannesberg GK og VM klar

  1. Roald

    Masse lykke til Karoline . Klem fra mommo og æffæ?❤️

Kommentarer er stengt.