Ladies’ British Open Amateur Championship 2018

Da er jeg på plass i England for å spille Ladies British Amateur Championship de neste dagene. Jeg starter 12.21 i morgen og skal spille 18 hull i morgen og 18 hull på onsdag. Etter 36 hull er det cut hvor de 64 beste skal spille matchspill hvor det blir vinn eller forsvinn. Jeg gleder meg masse til å spille min første turnering på linksbane. Banen er forresten veldig smal men i veldig fin stand. Roughen er tjukk så det gjelder å slå rett i fairway. Banen har også en del dype bunkere som man helst vil unngå. Værmeldingene ser veldig bra ut med temperaturer i høye 20. Vi er 6 norske spillere på plass og klare for å bite godt fra oss de neste dagene! ??

Vil du følge med på turnering er det link til det her: https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1044#/competition/1341400/teetimes

Xoxo koko

Én reaksjon på “Ladies’ British Open Amateur Championship 2018

  1. Roald

    Ønsker deg masse lykke til Karoline . Vi følger spent med deg. Klem fra mommo og æffæ ?????

Kommentarer er stengt.