NATIONALS!⚡️⚡️

Nå er vi på vei til Nationals som går i Stillwater, Oklahoma! Vi er ett av 24 lag som skal kvalifiserte oss til turneringen etter bra spill i regionals. Turneringen går på hjemmebanen til Oklahoma State, og går over (forhåpentligvis) syv dager. Først starter vi med fire dager slagspill med cut etter 54 hull. Så er det matchspill for de 8 beste lagene hvor det er vinn eller forsvinn.

Banen er  veldig fin og det skal bli ekstremt varmt med temperaturer rundt 35 grader.  Roughen er veldig tykk og det er mye skog langs hullene så det gjelder å ha kontroll over ballbanen. Greenene er raske med mye onduleringer, men alt i alt en veldig fin bane med et helt ekstremt opplegg rundt. Med 700 frivillige har vi folk som har livescoring på vært hull og til alt man skulle kunne trenge. I dag tidlig hadde vi politieskorte til golfbanen gjennom hele byen, så det føltes jo litt spesielt.

De siste dagene etter skolen sluttet, har vi trent og spilt masse golf på forskjelligere banen rundt om Kent. Vi gleder oss masse til å spille turnering igjen, og spesielt denne turneringen. Definitivt den beste turneringen gjennom hele sesongen med et såpass bra startfelt og bra spilleforhold. Alt er i tipp topp stand så nå er det bare å gå ut å ha det gøy og nyte den siste turneringen for sesongen! ⚡⚡⚡

Livescoring til turneringen finnes her: http://results.golfstat.com//public/leaderboards/gsnav.cfm?pg=participants&tid=13662 

Go Flashes!

xoxo koko

2 reaksjoner på “NATIONALS!⚡️⚡️

  1. Elin

    Gleder oss så til å følge deg og laget Karoline⛳️??. Lykke lykke til. Gjør det du er RÅ på; gå ut og spill god golf??. Heiagjengen her hjemme er klar. Glad i deg❤️

  2. Roald

    Ønsker deg og dere masse lykke til Karoline . ??Det blir spennende å følge med dere. Klem fra mommo og æffæ??
    Gleder oss til du kommer hjem??

Kommentarer er stengt.