VANT MED 57 SLAG!!

Vi vant vår 20ende MAC Championship forrige helg og det med hele 57 slag. Alle fem på laget hadde minst en runde under par og jeg gikk personlig en bra andrerunde på 67(-5) slag. Det er ny rekord på college og en gøy day. Pappa kom og så på og fulgte med hele helgen, noe som var veldig koselig!

I går (søndag) spilte vi innspill til en turnering noen av oss skal spille på onsdag. Det er en kvalifiserings turnering til en av de største turneringene som finnes for damegolf og en av majorene på LPGA. Vi skal spille US Open kvalifiseringen i Indiana i Pennsylvania og den går over en dag og 36 hull. Banen er veldig fin, og spilles ganske lang. På noen av par 4 hullene må man nesten slå 3 wood for å nå inn på andre slaget.

Livescoring til denne turneringen finnes her: https://wpga-2018uswomensopensectionalqualifying.golfgenius.com/pages/1418745

Neste lørdag reiser vi med laget for å spille regionals. Dette året skal vi spille i San Fransisco i California på Stanford sin bane. Krysser fingrene for at vi skal spille den golfen vi vet vi er gode for, og at det holder til å kvalifisere til Nationals som går i Oklahoma i år.

Livescoring til denne turneringen finnes her: http://results.golfstat.com//public/leaderboards/gsnav.cfm?pg=participants&tid=14122

Xoxo koko

3 reaksjoner på “VANT MED 57 SLAG!!

  1. Roald

    Dere er gode Karoline . Ønsker deg og laget masse lykke til. ?????Følger spent med. Klem fra mommo og æffæ❤️?????

  2. Elin

    Siste innspurt Karoline❤️. Ønsker deg turneringer med god og gøy golf⛳️. DU kan gjøre DET!?. God energi og masse lykkeønskinger fra meg

Kommentarer er stengt.