Seier to år på rad!

Da var enda en turnering over og for en avslutning! Endelig klarte vi å holde hele veien ut og endte på topp både i lagkonkurransen og Pim tok hjem den individuelle seier også! Jeg endte på fjerdeplass etter enda en grei turnering. Jeg slet med puttingen men spilte alt i alt helt greit. Deilig å vite at selv når jeg ikke spiller min beste golf er jeg opp å kjemper i toppen. Nå er vi på vei til Lexington hvor vi skal være de neste to dagene. På torsdag skal vi spille en match mot Kentucky før vi kjører siste del hjem til Kent. Sååå deilig å ta med seg trofeet hjem og en fin motivasjon til å fortsette å jobbe hardt og kjempe på frem mot MAC, regionals og Nationals!!!

Artikkel fra http://kentstatesports.com/news/2018/3/27/no-19-womens-golf-repeats-as-henssler-intercollegiate-champions.aspx

Xoxo Koko

Én reaksjon på “Seier to år på rad!

  1. Roald

    Fantastisk Karoline . Vi er stolte av deg og laget ditt. ??. Vi følger med deg. Lykke til videre. Klem fra mommo og æffæ❤️

Kommentarer er stengt.