Finfin andre plass

Da var turneringen i Utah ferdig for i år. Ikke den avslutningen vihåper på, men en andre plass er ikke helt krise. Pim vant turneringen individuelt, så gratulerer så mye til henne for to dager med fantastisk spill. Selv endte jeg på delt femte plass åtte slag bak Pim. Jeg gikk 73, 71, og 72. Jeg slo ballen veldig bra, men putteren var kald og satte ikke så mange putter. Sånn er det, og det kan snu fort. Glad for at spillet er bra selv når jeg ikke spiller mitt beste og setter noen putter. Det viser at jeg har potensiale til å score enda lavere og være med å kjempe i toppen.
Nå har vi en og en halv uke til vi skal spille neste turnering. Den går når vi har spring break. Vi skal kjøre ned til Georgia og skal spille en match mot Kennesaw på vei tilbake igjen. Jeg skal jobbe bra frem til det og få min revansje. Hard trening gir resultater.
Nå er vi på vei hjem til Kent, så peace out til neste gang.

Xoxo koko

Noen bilder fra de siste dagene! 

For et fantastisk hus vi fikk lov til å bo i!!

Én reaksjon på “Finfin andre plass

  1. Roald

    Gratulerer med flott resultat Karoline. Du er god??Lykke til i Georgia ? klem fra mommo og Æffæ?❤️❤️

Kommentarer er stengt.