Entrada Classic

Hei og hopp!

Nå er vi på vei til ny turnering, denne gangen i Utah for BYU Entrada Classic. Vi flyr fra Cleveland to LAs Vegas før vi har en liten kjøretur til der turnering skal spilles. Det er forresten denne banen High School Musical 2 ble spilt inn på. VI spilte denne turneringen i fjor også. En helt fantastisk bane med utrolig flotte omgivelser. Vi håper på å gjenta suksessen fra ifjor, og så lenge alle gjør sitt beste blir det nok bra.

De siste ukene har jeg lagt ned mellom 35 og 40 timer med trening hver uke. Etter jeg kjøpte bilen min, har jeg kunnet dra til golf fasilitetene våre når jeg vil og trene så mye jeg vil. Jeg håper det arbeidet jeg har lagt ned så langt vil hjelpe meg til å nå de målene jeg har satt meg. Så lange man har tålmodighet vil man på ett eller annet tidspunkt får den suksessen man har jobbet for.

Vi bor hos en vertsfamilie som vi gjorde i fjor, og huset er helt fantastisk fint. Ikke hver dag man får bo så fint når vi spiller turnering!

Jeg gleder meg masse til å spille igjen, og dersom dere vil følge livescoring fra turneringen er det en link til det her: http://results.golfstat.com//public/leaderboards/gsnav.cfm?pg=participants&tid=13890

Xoxo koko

3 reaksjoner på “Entrada Classic

  1. Onkel Y

    Good luck too you Karoline- go for it( eller noe i den duren……)

  2. Elin

    Lykke til snuppa, de neste dagene vet vi hva vi skal… ?. Gleder meg til å følge deg og laget. #flashesforever❤

  3. Roald

    Masse lykke til Karoline hyggelig med oppdatering. Vi følger med på leaderboards. Klem fra mommo og æffæ?❤️??

Kommentarer er stengt.