Pallplass i allefall

Enda en turnering gjennomført. Ikke helt den avslutningen jeg og laget håpet på, men en tredjeplass er en helt ok plassering. Individuelt endte jeg på delt 13 plass, en forbedring fra i fjor i allefall.

Etter tre dager med fullt program fra morgen til kveld, skal det bli deilig å dra tilbake til Kent å sove litt. Vi startet tidlig (tee time 7:30 og 8) og spilte i mellom 5 og 5 ½ time. Været har vært dårligere enn tidligere år med veldig mye vind, men det har vært bra temperatur. Vi fikk også sterke regnstormer flere ganger, så det gjaldt å spille litt smart og klare å kontrollere ballbanene. Jeg spilte 71, 79, og 76 for totalt +13. Scorene bar preg av tøffe vindforhold og en bane som har fått gjennomgå etter tornadoen i fjor. Vi spilte en annen bane enn det som egentlig var planen, ettersom bunkere og banen hadde fått mye skade. I stedet spilte vi banen som ligger mer langs havet og hadde ett nydelig par 3 hull langs stranden.

Det har vært en interessant opplevelse å se hvordan ett såpass fattig land kan klare å reise seg etter så store ødeleggelser de hadde i fjor. Banen og resorten var i grei stand, men hadde fortsatt ikke elektrisitet så all strøm kom fra generatorer. Det ble sagt at ved å bruke disse, kostet hotellet $1,000,000 hver dag, noe som tilsvarer ca 8 millioner kroner. HVER DAG!!! Ellers var det mye trær som hadde falt ned eller som stod på skjeiva. Det var hele tiden folk som jobbet med å fjerne trær eller bygge på bygninger som hadde fått skade. Klubbhuset hadde for eksempel fått enorme skader og var ikke engang åpent, så alt av måltider ble servert på hotellet.

Etter fine dager, med rundt 30 grader, skal det nå bli en overgang å dra tilbake til Kent med minusgrader og snø. Vi har en liten pause før vi skal spille neste turnering i Houston, Texas. Jeg gleder meg til å komme tilbake å få trent på de tingene i spillet som ikke fungerte, og dra til Texas og spille bedre og smartere enn det jeg gjorde denne uken. Man lærer så lenge man lever, og ved å fortsett å putte inn hardt og smart arbeid, vil det på ett eller annet tidspunkt gi resultater! 🙂

Peace out fra en veldig trøtt koko, vi snakkes ;)))

xoxo

Én reaksjon på “Pallplass i allefall

  1. Roald

    Kjempebra Karoline??Du er så god til å skrive og å holde oss oppdatert. Lykke til videre. Klem fra mommo og Æffæ ?❤️❤️Glad i deg?

Kommentarer er stengt.