Puerto Ricoooo

Etter en veldig vellykket forrige helg/uke, er vi nå klare for ny turnering, denne gangen i PUERTO RICO! En av de beste turneringene gjennom hele året spør du meg.

Jeg spilte solid forrige turnering, og vant to av tre matcher, og laget vant turneringen totalt! Deilig å starte sesongen bra og bare fortsette å jakte flere seiere. Etter tre runder spilte jeg -6, så jeg er fornøyd med mitt eget spill.

Vi reiser seks spillere denne gangen. Vi er de samme fem som reiser + Marissa. Turneringen denne gangen er slagspill og de beste fire scorene teller mot lag totalen. Vi spilte denne turneringen i fjor og endte på delt andre plass, bare ett slag bak førsteplassen. Vi er gira på å ta den førsteplassen hjem i år, og spiller vi som vi har gjort de siste helgene, tror jeg vi har en veldig bra sjanse!

Det skal blir veldig interessant å se hvordan det ser ut der nede. Hvor store ødeleggelsene er etter tornadoen i fjor, og hvor lang tid det har tatt for landet å bli bygget opp igjen. Hotellet vi skal bo og banen vi skal spille på er de samme som i fjor og skal visstnok være i bra stand. Hotellet har hatt vann og elektrisitet for en god stund, så innenfor hotellets område skal det være greit. Vet ikke hvordan flyplassen og byene i nærheter er, men blir interessant uansett.

Gleder meg til 5 nye dager med temperaturer på rundt 30 grader. Var en stor overgang å reise fra Tampa i 25 grader til Kent med minusgrader! Krysser fingrene for en ny bra turnering, så får vi se hvordan det går!

Hvis du vil følge med på turneringen, er link til det HER!

Xoxo koko

Én reaksjon på “Puerto Ricoooo

  1. Roald

    Ønsker deg masse lykke til Karoline . Spennende??Klem fra mommo og æffæ❤️??️‍♀️

Kommentarer er stengt.