Heyho let’s go!

Folkens da er vi på vei til vår første turnering for sesongen, og gjett om jeg gleder meg. Etter en bra helg i Florida med kvalifisering forrige helg, kvalifiserte jeg meg til å spille denne turneringen. Vi er fem stykker som reiser ned til Tampa idag og turneringen vi skal spille heter MAC Match Play Championship. Vi skal spille 3 matcher, en på mandag og to på tirsdag. Vi får walk-over den første matchen på mandag fordi vi er best ranket. Lagene vi skal spille mot er Bowling Green, Akron, Central Michigan, Dayton, EMU, FGCU, Fort Wayne, NIU, UNC Asheville, og WMU. Turneringen går på en bane en time sør for Tampa. Banen heter Lakewood Ranch Country Club. Jeg gleder meg masse til å spille turnering igjen, og krysser fingrene for en ny bra vår sesong.

Hvis du vil følge med på livescoring (er ikke sikker på hvor mye livescoring det er siden vi spiller matcher), men resultatene kan dere i allefall finne her! http://results.golfstat.com//public/leaderboards/gsnav.cfm?pg=participants&tid=13411

Ellers er det fullt kjør på skolen. Jeg har en veldig grei timeplan dette semesteret, med bare en klasse hver dag. Jeg har jo også kjøpt meg bil nå, så jeg står litt friere til å dra på trening når jeg vil. Det gjør det litt lettere å ta seg frem og tilbake på treninger også.

Kan jo også gledelig meddele at jeg er tatt ut til å være en del av Team Norway Amatør i sesongen 2018. Det innebærer at jeg får dra på en del turneringer over sommeren, noe jeg selvfølgelig er kjempe glad for. Veldig deilig å se at den jobben jeg legger ned gir resultater.

Peace out for en bra 2017 sesong, og krysser fingrene for en bra 2018 sesong!!!

Xoxo koko

4 reaksjoner på “Heyho let’s go!

 1. Roald

  Mommo og æffæ er også stolt av deg???lykke til i Puerto Rico??

 2. Torunn Nerdalen Tinghaug

  Veldig gøy å følge deg! ? masse lykke til!

 3. Roald

  Så bra Karoline . Vi er såååååå stolt av deg og ønsker deg all lykke til. ??❤️❤️

  • Elin

   Gratulerer med flott spill og lagseier???. Puerto Rico next⛳️⛳️❤️. Stolt og glad i deg snuppa

Kommentarer er stengt.