Travle tider

  Hei og hopp alle sammen!

Nå nærmer det seg juleferie og en mye etterlengtet ferie fra skole og USA. Gleder meg til å reise hjem til familie og venner jeg ikke har sett på en stund. Nyte litt god mat, senke skuldrene og trene bra før jeg reiser tilbake i Januar igjen!

Høstsesongen var litt opp og ned for min del. Golfspillet satt ikke slik som jeg ville, og jeg spilte definitivt ikke min beste golf. Men sånn er det av og til. Jeg har jobbet bra i off season både med golfen og fysisk sett. Jeg har blitt sterkere og mer utholden. Forhåpentlig kan jeg finne tilbake til det spillet jeg vet jeg er god for, og være med å kjempe om topp plasseringer igjen når vårsesongen snart starter igjen. Bare dager etter jeg kommer tilbake til USA i Januar, drar vi til Florida for å spille kvalifisering til vår første turnering.

Idag hadde jeg min siste dag med klasser. Neste uke er det kun eksamener. Jeg har en på tirsdag og tre på fredag. Fagene har blitt en del vanskeligere, men prøver så godt jeg kan å holde karakterene oppe. Mye å kombinere på en gang, men med bra planlegging går alt rundt. Har fortsatt med min major i Exercise Physiology. Vet fortsatt ikke helt hvor jeg vil med den, men noe innenfor sport kommer jeg vel mye sannsynligvis til å holde på med. Man lærer mye man kan ta med seg innen trening, både hvordan kroppen fungerer og hva man kan gjøre for skadeforebyggende.

Ellers så har vi gjort litt andre ting på fritiden. Vi har blant annet hjulpet “Salvation Army” med å ringe i bjella og samle inn penger. Salvation Army er det vi i Norge kaller frelsesarmeen. I går hjalp vi å pakke mat i poser til de barna i Kent som ikke har de beste forutsetningene i livet og som ikke er så heldige som det vi er. Det setter livet litt i perspektiv og det er fantastisk at så mange mennesker stiller opp andre. I morgen, fredag, skal vi ha en juleavslutning med både jente og guttelaget og tidligere på dagen hjelpe frelsesarmeen med å samle inn penger igjen på en av butikkene her i Kent.

Bare litt over en uke til jeg reiser hjem. Den siste uken skal jeg nyte uten snø, og forhåpentligvis få trent litt golf nå mens jeg har sjansen. Været har holdt seg ganske bra, så krysser bare fingrene for at det holder seg sånn frem til jeg reiser hjem!!

Litt bilder fra den siste tiden og!

Gøy å gjøre litt andre ting innimellom også??
Årets halloween valgte vi å kle oss ut som «Ninja Turtles»

Årets Flashes Gala var en suksess ??✨
Vi hadde vår egen lille thanksgiving hvor vi lagde mat fra de ulike landene vi representerer!
Og jeg lagde grøt såklart!

xoxo koko

3 reaksjoner på “Travle tider

 1. Aud Nylen

  Flott å lese om deg Karoline . Skjønner familien din er bare stolte ! God tur hjem!

 2. Elin Stormo

  Gleder oss STORT til du kommer hjem Karoline❤️. Nedtellingen har startet???.

 3. Roald

  Så flink du er til å skrive og flott at dere hjelper til med mat til de som trenger det??stolt av deg som gjør det. Vi gleder oss veldig til du kommer hjem til jul. Lykke til med prøvene?
  Klem fra mommo og æffæ?????Glad i deg?

Kommentarer er stengt.