Betsy Rawls Longhorn Invite

Da er vi tilbake i Texas, ett år etter på samme bane og samme turnering.  I morgen er det klart for sesongens nest siste turnering. Turneringen vi skal spille heter Betsy Rawls Longhorn Invite og er arrangert av University of Texas. Kan melde om varme forhold (litt for varmt for min del) men fine bane- og stemnings forhold! Vi reiser med de samme fem spillerne som spilte i Tennessee og er klar for å knuse til. Vi vant turneringen i fjor, og er tent på å gjøre det bra etter en kjip andreplass forrige turnering.

Banen spilles litt lengre i år enn i fjor, noe som burde passe oss fint som lag. Vi spiller sammen med Texas of Arizona State i morgen og slår ut 8:30 fra hull 1-3. Det er shotgun start og vi skal spille 36 hull i morgen og 18 på tirsdag. Hyggelig er det også å treffe andre norske spillere på turnering. Renate spiller også denne turneringen i år, så vi har to norske representanter på plass.

Hoppet også noen plasser opp på verdensrankingen. Ligger nå på 325 plass, som den sjette beste norske spilleren. Etter litt forbedring på denne turneirngen også, burde jeg klatre noen plasser til. Bare å spille det beste man kan, så får resultatene/rankingen/statistikken bli som den blir. Jeg er i allefall sugen på å spille litt god golf på slutten av sesongen! ??

Hvis dere har lyst til å følge med på livescoring finnes link til det her: http://results.golfstat.com/public/leaderboards/gsnav.cfm?pg=teamPlayer&tid=14184

Banen vi skal spille på: https://www.utgolfclub.com/club/scripts/section/section.asp?NS=HP

WAGR: http://www.wagr.com/en/Womens-Ranking.aspx?page=1&country=NOR&countryName=Norway#displayResults

 

Xoxo, koko

Én reaksjon på “Betsy Rawls Longhorn Invite

  1. Roald

    Lykke til Karoline. Vi følger med deg.
    Klem fra mommo og æffæ?????

Kommentarer er stengt.