Mercedes Benz Collegiate Championship

Heyyoo,

I morgen er det avreise for min første collegeturnering for sesongen. Klarte ikke kvalifisere meg for årets første turnering, så forrige helg ble brukt til å finpusse spillet for denne helgen. Jeg slår ballen bedre, og har bedre kontroll på nærspillet. Er ikke bare bare å omjustere seg fra norske til amerikanske baner og forhold. Jeg føler meg bedre forberedt nå enn det jeg gjorde for en uke siden, så det føles bra.

Turneringen vi skal spille går i Knoxville, Tennessee. Vi skal kjøre ned dit i morgen, en kjøretur som tar cirka åtte timer. Er ingen andre norske spillere med enn meg, men jeg gleder meg utrolig mye til å spille turnering med laget igjen. Kent State stiller med fem spillere på laget og en spiller reiser som individuell. Så herlig å være tilbake med spillere å reise og trene med.

Ellers er jeg tilbake i college livet. Dagene går fort med mye trening, spill og skole. I år tar jeg flere fag som er tilknyttet min major Exercise Science, og jeg liker de fleste fagene bra. I år flyttet jeg inn i ny dorm sammen med to golfere Julia og Pim. Litt trangt om plassen, men litt team bonding er fint haha! Deilig å bo sammen med folk som har samme timeplan med workouts og trening osv.

Hvis dere vil følge med på resultatene, finnes det livescoring her.

Skal prøve å bli litt bedre på å oppdatere, men er ikke alltid man har så god tid. Kysser fingrene for noen fine turnerings dager. Været skal i allefall bli helt supert!

Xoxo koko ❤️

 

2 reaksjoner på “Mercedes Benz Collegiate Championship

  1. Roald

    Å, så koselig med oppdateringer. Ønsker deg masse lykke til.?Klem fra mommo og æffæ..????

Kommentarer er stengt.