En stor takk til Atlungstad og alle frivillige for en fantastisk turnering!!

Brutal sport. Det er et ordtak som sier at golf ikke er en sprint men et maraton, og det kan jeg skrive under på at er helt sant. Så mange timer som man tilbringer på banen med fokus og konsentrasjon, og så er det bare en dårlig avgjørelse som skal være avgjørende for utfallet på turneringen. Nå skalEn stor  det sies at det helt klart hadde vært uendelig mange andre hull hvor man kunne gjort ting annerledes eller satt putter, men det var ett hull som gjorde at jeg var ute av seierskampen og egentlig kun kjempet for plassering idag. Jeg hadde egentlig slått ett ganske bra utslag, og hadde bare litt over 100 yards igjen. Det var en sånn mellomdistanse lengde, og istedet for å gå opp en kølle og slå den litt løst, valgte jeg heller og gå for en full 50 grader. Jeg duffer slaget og ender opp plugget i en bunker. Har ikke så mye annet valg enn å prøve å slå den ut, og ender med å chippe og to-putte. Ender opp med dobbel bogey, og ligger med det fire over for dagen. Golf er en individuell sport, og man har ingen å falle tilbake på når det stanger imot eller ting ikke går helt din vei, derfor er det bare å “get your shit together” og kjempe på videre.

Karoline Lund, gratulerer så mye. Du er rå, fortjent seier!!

Jeg ender med en fjerdeplass i Norgesmesterskapet 2017, etter 4 dager med mye utrolig bra spill. Synd det ble den avslutningen det ble, men man lærer så lenge man lever og jeg lærte definitivt mye av dagen idag. Jeg avsluttet iallefall med stil med en 40 cm birdieputt på siste hullet, og -1 totalt for turneringen. Jeg vet hva jeg trenger å trene på frem til neste turnering som går allerede om 4 dager, og golf handler jo egentlig om å utvikle seg og bli bedre hele tiden. Jeg fikk truffet mange venner denne helgen som jeg ikke har sett på et år, noe som også selvfølgelig er kjempe koselig.

SÅ vil jeg selvfølgelig rekke en ekstra takk til Atlungstad golfklubb for et fantastisk arrangement. Fy søren som de har stått på og sørget for at at lå til rette for spillere og foreldre. De siste dagene fikk vi til og med en egen person som raket bunkerne for oss!! Så mange frivillige som stilte opp og gjorde turnering helt topp.

Nå nærmer det seg også avreise for USA, noe jeg gleder meg ekstremt mye til. Jeg savner spillerne på laget og det å reise på turneringer sammen. Jeg savner å ha organiserte treninger og kunne trene på topp fasiliteter. Jeg savner å ha folk å trene med og det nettverket som er tilgjengelig på college. Man merker ikke hvor heldig man er før man ikke har det lengre. Kent State – I’m coming for yah.

Hasta la vista baby, jeg kommer tilbake sterkere enn noen gang.

Én reaksjon på “En stor takk til Atlungstad og alle frivillige for en fantastisk turnering!!

  1. Roald

    Kjære gode Karoline. Vi har vært klistret til skjermen hele tiden og er veldig stolte over innsatsen din. Gratulerer ?.Også er mommo og æffæ veldig glad i deg. Vi snakkes plutselig??
    Klem????

Kommentarer er stengt.