Norgesmesterskapet 2017

I morgen starter et av årets store høydepunkter, nemlig Norgesmesterskapet! I år går turneringen på vakre Atlungstad som ligger langs Mjøsa nært Hamar. Hull 17 er nok et av de fineseste golfhullene jeg har spilt. Banen er i grei stand. Greenene er ikke helt hundre, men det blir likt for alle. Bare været holder seg brukbart skal dette bli en fin helg med mye golf. Spillet ble avbrutt under innspillsrunden i dag grunnet lyn og torden, og de har vel meldt en del nedbør de neste dagene. Får bare ta i mot det som måtte komme og gjøre det beste ut av det!

I morgen går jeg ut 13.10 sammen Marthe Wold og Mariell Bruun. At jeg har sen starttid i morgen betyr at jeg har tidlig starttid på fredag. Pappa kommer som caddie så alt er lagt til rette for en konge bra helg. Bare å kline til nå på slutten av sommeren. Ikke noe å spare på! :))

Link til livescoring er her: http://www.golfbox.no/livescoring/tour/?language=1044#/competition/932659

Link til Atlungstad gk: http://www.atlungstadgolf.no

xoxo koko

2 reaksjoner på “Norgesmesterskapet 2017

  1. Vigdis Bakkerud

    Kjempeflott, Karoline! Lykke til videre. ??Hilsen tane Vigdis

  2. Roald

    Lykke til Karoline . Spennende. Klem fra mommo og æffæ ??

Kommentarer er stengt.