European Team Championship

Nå er vi altså på vei til Portugal for å spille årets Europamesterskap for lag. Jeg og fem andre norske jenter (over 18 år) har blitt tatt ut av Norges Golfforbund til å spille turneringen som i år går på Montado Golf Resort. Etter en liten samlingsdag i går på Grønmo med litt foursome matcher på banen, føler jeg vi stiller med et sterkt lag. De andre fem som stiller til start er Stina Resen, Marthe Wold, Celine Borge, Karoline Lund og Renate H. Grimstad. Planen er at vi skal trene og kanskje gå rundt på banen å kikke i dag for så å spille innspillsrunden i morgen. Turneringen starter tirsdag og slutter på lørdag. På søndag setter vi kursen hjemover igjen.
Turneringsformatet er 36 hull slagsspill kvalifisering før vi etter disse resultatene blir delt inn i puljer. Målet er selvfølgelig å bli blant de 8 beste så man kan spille om topplasseringene. Etter to runder med slagspill er det matchspill, med foursome og single matcher.
Vi har lagt opp en god plan, så er det bare å gjøre sitt beste for å følge denne planen. Jeg gleder meg masse til å konkurrere litt igjen, og ser frem mot en varm uke i Portugal.

Link til livescoring kan dere finne her: http://www.ega-golf.ch/event/european-ladies-team-championship

xoxo koko

2 reaksjoner på “European Team Championship

  1. Linn aina

    Masse lykke til?? hilsen alle oss i sundet?

  2. Roald

    Lykke til Karoline ??. Spennende og følge med deg. Klem fra mommo og æffæ??

Kommentarer er stengt.