Vellykket freshman year!!

Nå som jeg endelig er på vei hjem til Norge, har jeg tid til både reflektere og se tilbake på alt det fantastiske jeg har opplevd gjennom mitt første semester på Kent State. Et semester fyllt med så mange oppturer, opplevelser og minner jeg vil ha gjennom resten av livet. Jeg har blitt kjent med så mange nye mennesker både i Kent og på laget, men også med spillere jeg har møtt på turneringer og blitt kjent med gjennom golfen. Jeg hadde faktisk ikke trodd at det skulle bli så vanskelig å dra fra alle spillerne på laget som det det var. De har blitt mine beste venner og gjort at overgangen fra Norge til USA ble så bra som overhodet mulig. Vi har tilbragt så mye tid sammen og å ikke ha de rundt meg på tre måneder kommer til å bli rart. Jeg kommer garantert til å savne alle på laget og alle de menneskene som gjør at vi presterer på golfbanen og i klasserommet.

Jeg har opplevd så utrolig mye dette siste året. Jeg har fått reise til 9 forskjellige stater og spilt 14 collegeturneringer. Jeg har fått trene med og spille på lag sammen med flere av de beste collegespillerene i hele USA. Vi har lært av hverandre og pushet hverandre på golftreninger og fystreninger til å bli de beste spillerne vi kan bli. Vi har reist sammen og opplevd så mye jeg ikke vil ha byttet bort mot noe. Jeg har blitt coachet, av de som i mine øyne, er de beste trenerne jeg kunne hatt. De er der i opp og nedturer. De har vært tålmodig og forståelsesfulle men også pushet oss og lært oss mye. Alt fra det som er relatert til golfsvingen og nærspill, til attitude og mental toughness. Jeg har lært å kjenne meg selv. Hvordan min holdning er og hvordan jeg reagerer på utfordinger og motgang.

Dette siste året har jeg vokst så mye som person og som golfspiller. Jeg har spilt god golf, spesielt dette siste semesteret, og jeg vet hva jeg må jobbe med over sommeren for å bli enda bedre når jeg kommer tilbake til Kent til høsten. Helt sykt å tenke på at jeg allerede er ferdig med mitt freshman år, og at når jeg er tilbake i Kent til høsten er jeg sophomore. Tiden flyr når man har det gøy, og er sammen med gode venner.

Vi har knust flere rekorder denne sesongen. Nylig endte vi på femte plass i den aller største og prestisjefulle turneringen gjennom hele året, noe som viser at vi er et lag å følge med på i fremtiden. Dette er den beste plasseringen gjennom hele skolehistorien. Forrige beste rekord var en 14 plass. Vi har satt ny average score rekord gjennom sesongen og hatt suksess i klasserommet. Vi gjør mange bra ting både akademisk og på golfbanen, noe som viser seg gjennom resultater og statistikker.

I sommer er forsatt planen litt uklar på hva av turneringer jeg kommer til å spille. Jeg er nødt til å høre på kroppen og se hvordan skulderen er etter litt tid uten å slå så mange baller om dagen. Jeg ønsker ikke å stille opp i turneringer uten å ha forberedt meg som jeg ønsker. Jeg meldte meg nettopp av British som går i midten av juni, så får jeg se hvordan det går med trening og forberedelser etter jeg kommer hjem. Prioriteringen nå blir å bli frisk til å spille collegeturneringer når jeg kommer tilbake til høsten.

Jeg gleder meg til fortsettelsen av collegelivet, og vet at det kommer til å bli minst like gøy de neste tre årene. Det gjelder bare å nyte det mens man holder på, for en dag er man ferdig og vil se tilbake til alt man gjorde og de valgene man tok. Ord kan ikke beskrive hvor glad jeg er for valget jeg tok da jeg valgte Kent State og collegegolf. At jeg kan reise rundt om i hele USA og spille golf og utvikle meg som person og golfspiller for et av de aller beste lagene i hele USA er jeg så takknemlig for.

Forhåpentligvis fortsetter vi den gode sesongen til høsten igjen. Å vinne er kult!!

God Sommer, xoxo koko

Én reaksjon på “Vellykket freshman year!!

  1. Roald

    Flott Karoline. Det var godt å se deg igjen. Mommo og æffæ ønsker deg alt godt og lykke til videre. ???Glad i deg?

Kommentarer er stengt.