NCAA National Championship

Ja folkens, da er jeg på plass i Rich Harvest Farms i Illinois for å spille årets siste college turnering! Etter en nervepirrende regionals, klarte både jeg og laget å kvalifisere oss til nationals som er det aller høyeste nivået i college golf. Det er i denne turneringen alle de beste lagene i USA har kvalifisert seg gjennom regionals og kommer for å konkurere om den aller gjeveste prisen. Dette var første gangen siden 2010 at Kent State har kvalifisert seg som lag, så det var veldig stas! Jeg spilte +5, -4 og -3 og endte med det på 8 plass individuelt, noe jeg er veldig fornøyd med.

Jeg har siden før MAC hatt en lite sammarbeidene skulder. Den har vært av og på de siste 4 årene, men det ikke før oppkjøringen til MAC at den begynte å bli et problem. Jeg tok kontakt med vår athletic trainer som har gjort det han kan for å holde den i sjakk, men det er ikke så mye som kan gjøres når man er midt i sesong. Jeg spilte med store smerter både på MAC og regionals, men etter regionals begynte den å gjøre vondt også når jeg ikke spilte golf. Derfor ble det ingen slag og spilling etter regionals for å prøve å gi den mulighet til å bli litt bedre. To dager før jeg reiste hit til Illinois , ble det bestemt at jeg skulle ta en kortison sprøyte i håp om at det skulle lette litt på smerten. Det innebar også to nye dager uten å kunne bruke skulderen til noe.

Det betød at jeg kom hit, til den aller største turneringen gjennom sesongen, uten å ha slått ett slag på over en uke. Interessant opplevlse, og noe jeg ikke anbefaler. Haha. Jeg skal gjøre det aller beste ut av det, og så får vi se hvor langt det holder. Jeg er fast bestemt på å fullføre sesongen med stil og gir meg ikke så lett.

Banen vi spiller på er helt utrolig. Det var også på denne banen Solheim Cup ble spilt på for noen år siden, og er samme banen nationals for guttene skal gå på. Det gjelder å ha kontroll på ballstrikingen, for banen har mye trær og tykk rough. Forhåpentligvis kan puttingen som jeg har trent med en hånd på den siste uken, gjøre til at scorene blir lave og at vi kan kjempe om seier. Greenene er strøkne, og han som eier banen har bygd egne tees for denne turneringen.

Vi skal først spille 54 hull slagspill over tre dager. De 15 beste lagene etter tre runder går videre til neste dag. Etter 72 hull er det de 8 beste lagene som kvalifiserer seg til matchspill. Matchspill spilles over 36+18 hull. Det som er ekstra kult er at dersom vi skulle kvalifisere oss til matchplay, vil golf channel sende direktesendt tv fra turneringen!

Nå gjelder det bare gå ut å kose seg, ha det gøy og nyte opplevelsen. Er ikke så mange som får muligheten til å oppleve så mye på college, og sammen med laget skal jeg kjempe gjennom de neste dagene om hvert eneste slag. Forhåpentligvis kan vi heve oss blant de beste, det er jo dette vi har trent mot hele sesongen!!

Hvis dere følge med på hvordan det går, kan dere bruke denne linken: http://results.golfstat.com/public/leaderboards/nonav.cfm?pg=pairings&tid=12853

Artikkel fra Kent State: http://www.kentstatesports.com/news/2017/5/17/no-14-womens-golf-to-begin-ncaa-national-championship.aspx

Go flashes, koko

2 reaksjoner på “NCAA National Championship

  1. Yngve Stiansen

    Lykke til Karoline. Stå på. Sees snart i Norge? Hilsen onkel Y

  2. Roald

    Gitt om vi er spente Karoline . Håper armen holder. Ønsker deg god bedring og masse lykke til.??Klem fra mommo og æffæ?????️

Kommentarer er stengt.