Klare for Regionals

På lørdag setter vi kursen mot Texas for å spille NCAA Regionals. Sammen med 18 lag skal vi kjempe om videre evansjement mot Nationals. De seks beste lagene går videre til turneringen som går senere i mai. Veien mot den plassen blir tøff. Vi spiller mot mange gode lag, og alle er selfølgelig sugne på å gå videre, men når Kent spiller bra golf er vi oppe å kjemper i toppen. Målet er ikke bare å være innenfor topp seks, men å vinne hele turneringen!

Banen vi skal spille på ligger i Lubbock, helt vest i Texas. Banen vi spiller heter the Rawls course og er hjemmebanen til Texas Tech. Værmeldingen sier mye vind, så treningene den siste uken har gått mye på å slå lave slag under vinden. Vi vet veldig lite on banen for ingen av coachene har vært der før, men med gode forberedelser på innspillsrunden, skal vi nok være klare for fight!

I tillegg til alt som skjer på golfen, er det også finals samme uken som vi spiller turneringen. Det betyr at mye av arbeidet må gjøres før vi reiser. Derfor har det vært lange dager med skole og golf, for å være best mulig forberedt til turneringen starter.

Vil dere følge med på hvordan vi gjøre det, er linken for livescoring til turneringen å finne her: http://results.golfstat.com/public/leaderboards/gsnav.cfm?pg=participants&tid=13217

Artikkel fra Kent State Athletics: http://www.kentstatesports.com/news/2017/4/26/womens-golf-ncaa-selection-show-to-air-thursday-on-golf-channel.aspx

Wish us luck, xoxo koko

 

3 reaksjoner på “Klare for Regionals

  1. Linn aina

    Lykke til Karoline , break a leg? Mange klemmer fra oss i kilsund

  2. Anne Karin Terjesen

    Masse lykke til, gleder meg til å følge dere????. Klem tante Anne

  3. Elin

    Masse lykke til Karoline⛳️?. PS. Linkene er ikke aktive

Kommentarer er stengt.