19 in a row baby!!!

19 MAC Championship titler på rad. Seiersmargin på 34 slag! For en helg og for en turnering! Kent State med fire spillere topp fire. Kent State med Freshman of the year, og player of the year! Wow for et lag jeg er en del av.

 

Hvert år spiller vi conference. Alle lagene på college er delt opp i conferences, basert på mange forskjellige ting. Hvor bra fotballlaget eller basketball laget, eller hvor stor skole eller hvor mye penger colleget har er eksempler. I år arrangerte Kent State turneringen for vår conference, så vi spilte på hjemmebane 20 minutter unna campus. En helt unik turnering, selv med likt spilleformat som de fleste andre turneringer vi spiller.  En turnering der man bare kan gå ut å ha det gøy, spille bra golf og nyte opplevelsen foran hjemmepublikumet. Ikke nok med at det var nærme Kent, men både mamma og pappa kom på besøk for å se på helgens turnering.

Å ha 18 MAC titler på rad er ikke bare bare. Det er litt press, fordi man vil jo såklart ikke ødelegge denne streaken. I fjor vant Kent med kun 4-5 slag, så coachene var veldig opptatt av og holde fokus alle 54 hullene vi spilte. Lagene blir bedre og bedre for hvert år, og man kan ikke bare gå ut og tro at man skal vinne hvert år. Man må legge ned det arbeidet som trengs, og hele laget må være skjerpet fra start til slutt. I år funket det. Vi vant med 34 slag, noe som sier at ikke bare de andre lagene blir bedre, men vårt lag også blir bedre. Vi jobber hardt for å nå de målene vi har satt oss, og legger ned mye arbeid både på golfbanen og også på skoledelen.

Individuelt spilte jeg bra golf. Jeg gikk på par, +5 og -1. Endte på 3 plass bak Michaela som vant og Pim som kom på andre plass. Første og siste runden kunne ha vært mye lavere, om putteren hadde samarbeidet. Andrerunden var en sliterunde med store smerter i skulderen. Alt i alt er jeg fornøyd, og vet at jeg kan gå lavere. Neste turnering for oss er regionals om to uker. Hvor i skal spille vet vi ikke enda, det får vi vite på torsdag.

Noen blinkskudd fra turneringen under!

Resultater fra turneringen: http://results.golfstat.com/public/leaderboards/gsnav.cfm?pg=team&tid=12906

Artikkel fra Kent State Sports: http://kentstatesports.com/news/2017/4/23/no-15-womens-golf-wins-19th-straight-mac-championship.aspx

Det er mye som skjer de siste ukene før sommerferie. Mye innleveringer og prøver før finals, og når regionals også nærmer seg, er det viktig å være skjerpet og legge ned nok trening på golfsiden også. Men, sånn er college. Det gjelder å finne en balanse gang.

Jeg kommer tilbake så fort vi får vite hvor vi skal spille regionals, og med en oppdatering på hva som skjer. Stikk innom igjen om et par dager! 😉

Over og ut, koko

Én reaksjon på “19 in a row baby!!!

  1. Roald

    Kjempebra Karoline . Vi er veldig stolte og glad i deg?. Du er så god til å skrive og å holde oss orientert. Lykke til videre. ?Klem fra mommo og æffæ?❤️??

Kommentarer er stengt.