Back to back seier

Ny bra helg med ny lag seier. Dette var vår andre seier på rad, denne gangen med litt mindre margin enn forrige turnering. Vi vant med 1 slag over Purdue or 2 slag over Texas Tech.

Vi reiste ned til Kennesaw på fredag. Turen tok 10 timer, så vi stoppet i Lexington på vei ned før vi kjørte resten av strekningen på lørdag. Siden vi kom ned i en rimelig grei tid hadde vi tid til å trene litt før vi spilte de ni første hullene på banen turneringen skulle gå på.

På søndag hadde vi vår offisielle innspillsrunde og spilte alle 18 hullene. Været har vært helt ok de dagene vi spilte, men banen var virkelig våt etter nedbør om nettene. Banen var alt i alt i bra stand og greenene var perfekte. Definitivt noen av de beste greenene jeg har spilt på i mitt liv. Man måtte virkelig planlegge innspillene for ikke å ligge på feil side av flagget og ha en rask nedover putt. Da var det bare å si bye bye og kjempe om 2-putt. Bra og viktig opplevelse.

Første turneringsdag var det shot-gun start klokka 9. Også denne turneringen spilte vi i biler, men nytt denne gangen var at vi spilte i firer baller. Det tok naturligvis litt lengre tid, men vi kom oss greit igjennom før det ble mørkt. Laget spilte grei golf. Vi ledet etter første runden, men falt litt nedover resultatlistene etter andre runden. Jeg gikk rundene 75(+3) og 74(+2). Jeg slo mange gode slag, men slet mye på greenene. Jeg vil faktisk påstå at jeg spilte bedre golf denne turneringen fra tee til green enn jeg gjorde forrige helg da jeg vant turneringen. Sånn er golf. Noen ganger ruller puttene i, andre ganger ikke. Det gjelder bare å være tålmodig, for en dag renner de i. Tålmodighetsprøve- ja, men det finnes ingen bedre følelse enn når du har dagen og scorer lavt.

Vi gikk ut på sisterunden seks slag bak første plassen. Vi var fit for fight, og gledes oss til revansje og til å vise hva vi kunne. Da dagen var omme var det utrolig jevnt. Tre lag innenfor tre slag. Til slutt dro vi det lengste strået, og vant turneringen med ett slag. Deilig med ny seier, men vi vet og coachene vet at vi kan spille bedre golf. Men sånn er det for de andre lagene også. Forholdene var ikke på topp og det gjaldt bare å gjøre det beste ut av situasjonen. Vi vant tross alt turneringen og det er jo det vi spiller for.

 

På tirsdagen etter sisterunden kjørte vi to timer på vei hjem og stoppet i Athens for å overnatte før vi spilte University of Georgia’s hjemmebane på onsdag. Det er på denne turneringen en av regionals turneringene går på, så det er en potesiell turneringsbane. Jeg spitle helt greit og dagens opptur kom da jeg senket ett 118 yards innspill for eagle. Fulgte opp med birdie på hullet etter. Gikk +2, og kan si meg passe fornøyd med det.

Viktig å feire seier med is

Nå har vi et par uker med trening før vi spiller vår siste «vanlige» turnering for sesongen. Den går i Ohio ikke så langt unna Kent. Dette blir den siste teste  før vi soiller MAC championship i slutten av april. Basert på resultatene der blir vi å spille regionals. Spiller vi bra der kan vi også gå videre til nationals. Oppsummert: vi kan ha to turneringer igjen, eller fire.  Alt avhenger av resultene fra MAC championship. Målet er såklart fire.

Over og ut, koko

Én reaksjon på “Back to back seier

  1. Roald

    Gratulerer igjen Karoline. Det er så moro å følge med deg. Lykke til med de neste turneringene. Klem fra mommo og æffæ?? glad i deg????

Kommentarer er stengt.