BYU at Entrada Classic

Yeyyyy, jeg vant!!! Etter ukas turnering, fikk jeg min første individuelle collegeseier! Laget vant også lagseieren med 13 slags margin til andre plassen og 40 slag til tredje plassen.

På lørdag reiste vi til Utah. Jeg hadde slitt med en vond rygg, og i tillegg ble jeg syk et par dager før avreise. Jeg mente selv at jeg var fit for fight og klar for å reise, men det var ikke coach helt enig i. Jeg tok meg en tur til health center, og er ikke helt sikker på hva de konkluderte med at det var, men jeg fikk støtte av vår athletic trainer til å reise, så da var det greit for coachene og!

Banen og stedet vi spilte på var helt ekstremt fint. Det var forresten her High School Musical 2 ble spilt inn. Vi spilte innspillsrunde på søndag, og startet turneringen på mandag. Vi spilte 36 hull på mandag og 18 på tirsdag. Takk og lov for at vi spilte i biler, hvis ikke hadde jeg nok ikke vært i stand til å fullføre 36 hull med sykdom.

Plassen de spilte inn High School Musical 2 på
Fra -9 grader i Kent til 30 grader i Utah!

I og med at jeg har slitt med en vond rygg og i tillegg ble syk rett før avreise, har jeg trent mye nærspill. Jeg har slått mange wedger, noe jeg tror har hjulpet meg mye med tempoet i svingen. Jeg hadde ikke slått mye jernslag og drives, og det så man i turneringen også.

Jeg startet første runden med en 68 runde. Få feil, og 6 birdies gjorde at jeg ledet etter første runden. Jeg hadde 100% up-and-down, og slo jernslagene nærme og gav med selv gode birdiesjanser.

Andre runden kom jeg litt tregere i gang. Lå plutselig to over for runden etter hull 2. Jeg klarte å redde meg inn med å gjøre 4 birdies og endte til slutt med en runde på 72 slag. Jeg ledet dermed med 3 slag før siste runden.

Jeg var ganske nervøs før siste runden. Jeg hadde tross alt ikke spilt om en college seier. Den beste plasseringen før turneringen var en 20 plass tror jeg.. Jeg spilte sammen med to hyggelige folk den siste runden, og jeg spilte stabilt hele veien. Etter ni hull lå jeg -4 og ledet med 8 slag! Jeg spilte ikke like solid siste ni, men vant med fire slags margin, så jeg må jo si meg fornøyd med det. Seier er seier! :))

Dette er et av de fineste hullet på banen. Hullet er omgitt av lava stein, og i bakgrunnen kan man se både rødt fjell og fjell med snø på!

Lagseier! :))))
Individuell seier!!
Dette er familien vi bodde hos. Huset var ekstremt fint og de fortalte oss at de hadde brukt $6 millioner på å bygge det!

Her er resultater fra turneringen: http://www.golfstatresults.com/public/leaderboards/gsnav.cfm?pg=team&tid=12892

Her er en artikkel fra Kent State Atletics: http://www.kentstatesports.com/news/2017/3/14/no-12-womens-golf-wins-byu-at-entrada-classic.aspx

Nå har vi en og en halv uke før neste turnering i Georgia. Jeg regner med å få spille den etter denne helgen, selv om de ikke har tatt ut laget enda. Før det gjelder det å gjøre seg klar ikke bare med golfen, men også med skole og fysisk trening.

Over og ut, koko

4 reaksjoner på “BYU at Entrada Classic

 1. Roald

  ❤️❤️❤️❤️?Klem fra mommo og æffæ

 2. Anne Karin terjesen

  Godt jeg fikk skrevet to ganger????✌. Tenker du er imponert?.

 3. Anne Karin terjesen

  Hei min venn! Mektig imponert , og super stolt av deg???. Gratulerer så mye med seieren?❤. 14. Mars er nå flaggedag på Nes ?. Hilser fra en veldig stolt mor❤☺?. Glad i du. Klem tante Anne

 4. Anne Karin terjesen

  Hei min venn?❤. Jeg er mektig imponert, og veldig stolt av deg. Gratulerer så mye???. 14. Mars har nå blitt flaggedag på Nes ?. Lykke til med neste turnering??. Hilser fra en veldig stolt mor også?❤. Glad i du❤. Klem tante Anne

Kommentarer er stengt.