Dora the Explorer På Nye Eventyr

Da folkens, er jeg tilbake i Kent etter årets tredje turnering. Lite oppdateringer i det siste, men det har skjedd mye og dagene fyker bare unna.

Vi startet sesongoppkjøringen vår med en helg i Orlando, hvor vi også hadde årets første kvalifisering. Vi bodde og spilte på Reunion Resort, med 54 hulls kvalifisering. Jeg vant turneringen med åtte slag, og gjorde at jeg var kvalifisert som første spilleren i line-upen i den første turneringen. Spillet og svingen var solid, og jeg gikk totalt -5 på tre runder.

IMG_1114

IMG_1080

Første offisielle collegeturneringen vi spilte var helgen etter bare noen minutter unna Reunion. Turneringen het UCF challenge, og vi spilte mot mange gode og høyt rankete lag her. Jeg spilte relativt stabilt, men slet på greenene noe som førte til scorene 73, 72 og 76. Laget endte på en sjette plass av totalt 17 lag.

IMG_1127

Neste turnering, en turnering jeg hadde sett frem til veldig lenge, gikk i Puerto Rico utenfor USA. Temperaturen og luftfuktigheten var utrolig høy, og å gå fra minusgrader i Kent til over 30 grader i Puerto Rico var litt av en overgang. Jeg spilte solid golf i denne turneringen også. Forholdene var relativt vanskelig og utfordringen var størst på greenene ettersom de har bermuda gress og derfor var litt ujevne. Jeg gikk rundene 73, 76 og 73, og endte på en delt 20 plass. Dette var min beste college plassering så langt. Laget endte på en delt andre plass, bare ett slag bak førsteplassen.

IMG_1168 IMG_1171

IMG_1196

Etter en meget nødvendig hvilehelg med bare trening, dro vi til Texas denne helgen. Turneringen het The Dickson og ble arrangert av University of Houston. Vi hadde to dager med spill før turneringen startet på mandag. Første dagen spilte vi blant annet en match mot Purdue som vi tapte dessverre. Vi var i allefall revansjesugne etter det! 😉 Dette var den første turneringen i år hvor vi spilte 36+18 hull. Jeg gikk rundene 74, 75 og 72 og endte på delt 29 plass individuelt og som lag endte vi på andre plass igjen.

IMG_1302

IMG_1303

Jeg føler spillet mitt er blitt mer stabilt og jeg har mer kontrol både mentalt og fysisk på de arbeidsoppgavene jeg har på banen. Jeg venter fortsatt på den dagen hvor jeg setter litt putter og scorer en ordentlig bra runde. Jeg vet jeg har det inne, må bare finne det frem i turnering. Vi har hatt en bra start på sesongen, nå gjelder det bare å fortsette å jakte vår første seier for sesongen. Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves!

Nå har vi igjen en helg hvor vi ikke skal spille turneringen, før vi reiser til Utah helgen etter det. Jeg gleder meg til å reise, og ord kan ikke beskrive hvor glad og takknemlig jeg er for å reise rundt i USA og spille golf med laget og de som har blitt mine veldig gode venner. Collegegolf er sinnsykt kult.

Over og ut, xoxo koko

2 reaksjoner på “Dora the Explorer På Nye Eventyr

  1. Anne Karin terjesen

    Så gildt å høre fra deg igjen?. Forstår at du har det som plommen i egget, og det er jeg veldig glad for. Spennende å følge dere, og meget imponert over solid og god golf??. Lykke til videre! Glad i du❤❤.

Kommentarer er stengt.