Home for Christmas!!

I går kom jeg endelig hjem etter en laaang reisrute fra Kent til Hammerbakken 2. Etter noen intense uker med mye prøver, fremføringer og eksamener, er jeg endelig ferdig og klar for å nyte en etterlengtet ferie. Tid for å slappe av litt og trene seg klar til sesongstart i Januar igjen.

Etter ett semester på Kent State, står jeg igjen med mange nye erfaringer, opplevelser og minner. Jeg har blitt kjent med så utrolig mange fine mennesker. Jeg har fått lov til å være en del av et fantastisk lag, med flinke coacher og trenere rundt. Jeg har fått lov til å reise til nye stater, oppleve nye ting og spille collegeturneringer. Med andre ord, jeg lever ut den drømmen jeg har hatt de siste tre årene. Det er flere ganger jeg tar meg selv i å ta det litt for gitt. At jeg for lov til å bo, leve og spille turneringer for det 10 beste jentelaget I HELE USA er helt sykt å tenke på og er noe jeg ikke helt skjønner selv.

img_0057

Å bo i USA er ganske kult, men også veldig forskjellig fra Norge. Annen kultur, annen mat og andre personligheter er noe jeg har vant meg litt til, men det er forsatt litt uvant. Å komme hjem til norsk mat er med andre ord utrolig deilig!! Jeg bor på rom med en veldig hyggelig field hockey spiller, men også det er ganske uvant. Før bodde jeg på hybel og kunne på en måte leve mitt eget lille liv, uten å ta hensyn til andre. Jeg kunne lage mat når og hva  jeg ville. Nå bor jeg sammen med en annen, og må til tider ta hensyn til hun jeg bor med. Jeg må ta hensyn til maten som blir laget, og har ikke mulighet til å lage noe selv. Neste høst vil jeg, sammen med de tre andre freshmen flytte til en leilighet utenfor campus. Neste semester vil jeg også lease bil, så det blir jo også en frihet!

På skolen har det også gått ganske bra. Jeg hadde litt problemer i starten med språket osv, men har klart å kjempe meg til gode karakterer. Jeg startet faktisk den ene eksamenen på college med en 62%.. Med andre ord; rom for forbedring. I samme fag har jeg senere fått 88,86,88,90%. Jeg kjempet meg tilbake fra en D til en A! Da jeg sjekket karakterene tidligere idag, selv om de er uoffisielle, hadde jeg kun A’er. Alle var rene A’s, unntatt en A-. Tror det gir meg en GPA på litt over 3.9.

Neste semester starter jeg ny major som jeg valgte i høst. Jeg kommer til å ta klassene som er relatert til denne majoren som er Exercise Science. Jeg har hørt den kan være litt vanskelig, men jeg er motivert og tror det kan hjelpe en lang vei. Så lenge man er motivert, interessert og har lyst å gjøre noe, blir alt litt lettere. Klassene jeg kommer til å ta da er: Human Anatomy and Physiology, Science of Human Nutrition, College Writing, World History og Lifespan of Human Development. 

img_0603
Ikke dårlig å komme hjem til dette!!

img_0599

img_0595

img_0592
Sponset av Under Armour?
img_0504
Viktig å ikke glemmer hvor man er fra
img_0452
Kommer til å savne denne gjengen!!

Nå er jeg bare klar for å nyte noen late dager, dra noen dager inn til Oslo, og spille litt golf resten av ferien. Etter jeg kommer tilbake til Kent er det bare en liten uke før vi drar til Florida for å spille igjen, så jeg er nødt til å trene godt før den tid. Ønsker alle gode lesere en riktig god jul, og et godt nyttår!

Take care

xoxo koko

2 reaksjoner på “Home for Christmas!!

  1. Roald stiansen

    Hei på deg Karoline. Koselig å lese nyheter igjen. Takk for at du kom å besøkte oss i dag. Det var godt å se deg igjen. Lykke til videre. Vi følger med deg vettu. Ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år. Klem fra mommo og æffæ???glad i deg.?

  2. Anne Karin terjesen

    Kjempegildt å treffe deg igjen?. Helt lik som når du dro??. Gleder meg til flere dager sammen mens du er hjemme?. Gratulerer med flotte karakterer???. Du er go?.

Kommentarer er stengt.