En liten måned igjen!!

Hei og ho alle trofaste følgere!

Ville bare informere om at mens dere sitter hjemme med snø og kuldegrader, er det fine forhold her i statene. Rundt 12 grader hver dag, og fine treningsforhold. Etter den siste turneringen har vi hatt noen rolige uker med valgfri trening. Ettersom vår sesong er over, har ikke coachene lov til å ha mandatory treninger. Vi har vanlig fys trening tre dager i uken som vanlig, men golfen får vi styre selv. De siste dagene har jeg jobbet med practice plan som jeg skal starte med fra når jeg kommer tilbake fra juleferie. Den inneholder alt fra mål, hvordan jeg skal oppnå målene, hvordan og hvor ofte jeg skal trene. Alt er detaljert, og det skal være klart hva jeg skal gjøre og hvor lenge jeg skal holde på. Vi har også satt opp mål som handler om commitment til oss selv, men også for laget. Lærerikt å sette opp en så detaljert treningsplan, men coachene er til stor hjelp.

Dette var den ene delen vi skulle sette opp.

1. My commitment to myself and my team is:

 • I will help my teammates by cheering and motivating them on workouts and practices.
 • I will stick to my practice plan and do what I have planned with quality.
 • I will be patient with my game, not think about the results and just «let it happen».

2. I can visualize (pictures):

 • My teammates and I as MAC champions.
 • Lift my first individual trophy.
 • I use all the time I have before and after class to get practice done.

3. It feels (how my achieved goals would make me feel):

 • It feels good to have a practice plan and to follow it.
 • It feels great to work hard with a purpose every day.
 • When I achieve my goals I know I have put in the work needed.
 • I get motivated when achieving my goals.

4. I believe (affirmation of goals):

 • I believe that with hard work and commitment, I can achieve everything I want.
 • I believe that I can be a great college golfer playing for top finishes.

At det kun er 4 uker igjen til første semester på Kent er over er helt sykt. Tiden går fryktelig fort, og finals nærmer seg. Siden sist har jeg bestemt hva jeg vil studere de neste årene. Jeg har fått hjelp av en «Career Counselor» som utifra samtaler forslo en major hun syntes passet meg og min personlighet. Valget falt på Exercise Science, så etter jul er det fag i denne retningen jeg kommer til å ta. Er noen krevende fag, men jeg er motivert og gleder meg masse.

Hva annet? Masse nye personlige rekorder i styrke rommet. Vi har jobbet mye med power cleans, benkpress, back squats osv. Gøy å se utviklingen jeg har hatt siden jeg kom hit. Det gir masse ny motivasjon til å jobbe videre.

Jeg har også tenkt å kjøpe eller lease bil, så om noen har noe erfaring med dette i USA, fortell gjerne!!

I kveld skal jeg la bøkene ligge for en gangs skyld, og se årets første julefilm. Julesangene har jeg allerede hørt på i en måned.

img_0204

img_0203

img_0202
Bilder fra gallaen for idrettsutøvere

img_0190

img_0185
Og halloween da selvfølgelig
img_0153
Til og med fått spilt litt håndball :)) Ja, savner det mye…

Over og ut

Xoxo koko

Én reaksjon på “En liten måned igjen!!

 1. Roald

  Hei på deg Karoline . Koselig å lese?Også Æffæ som er så god i engelsk, ha,ha?Gleder oss til du kommer hjem til jul???klem

Kommentarer er stengt.