Fall season er allerede over!

Dette er sykt! Vi er allerede ferdige med fall season! Vi spilte denne helgen vår siste turnering I Texas, og avsluttet like greit med stil! Vi startet første dagen bra og lå ganske jevnt med Miami University. Etter dagen var omme ledet de med 6 slag, mens vi lå på andre plass med en lag score på +2. I dag gikk laget ut å kjempet hele veien, og etter 15 hull var det ekstremt tett mellom 1, 2 og 3 plass. Som lag avsluttet vi 4 under par de siste 3 hullene, noe som sikret oss seieren med ett slags margin til Miami. Vi kjempet hele helgen, og å avslutte sesongen med seier, smaker ekstra godt.

img_0070
Fantastisk flott bilde, jeg vet

Michaela spilte 3 solide runder og endte på 2 plass, ett slag foran Pim. Jeg er imponert over scorene de klarte å få til. Selv spilte jeg to gode runder, og en litt mindre god runde. Allikevel hadde jeg to tellende runder for laget, så det er jeg fornøyd med. Jeg er også fornøyd med måten jeg kom tilbake på etter en dårlig andre runde. Under sisterunden lå jeg +3 etter halvspilt runde, men jeg avslutter de siste 9 hullene -3, og går en runde på par.

img_0062

Nå er det tilbake til mid-term exams, en periode med mye som skjer på skolen. På det settet er det deilig å få golfen litt på avstand og kunne forkusere på skolen en periode. Kanskje får jeg tid til et sosialt liv også. Husker ikke helt hvordan det fungerer lengre! Haha

Det er hyggelig at så mange følger med på livet her borte. Setter utrolig stor pris på alle som støtter meg, det gjør det ekstra motiverende å jobbe hardt mot målene jeg har satt meg. Mange opp og nedturer allerede, men sånn er det vel uansett hva man holder på med.

Over og ut, take care

Koko

(Sol noen sikkert kommer til å merke, skrev jeg dette på vei hjem fra turneringen for en uke siden, men har glemt bort å publisere den. Bedre sent enn aldri eller noe sånt!)

2 reaksjoner på “Fall season er allerede over!

  1. Roald stiansen

    Lykke til videre Karoline. Det er så flott at du holder oss orientert??. Du er god?Gleder oss til du kommer hjem til jul?

  2. Linn Aina

    Gøy og lese? Gratulerer med høstsesongen. Blir det litt mere håndball nå da?

Kommentarer er stengt.