Ny turnering, denne gangen i Texas!

I morgen reiser jeg, etter noen timer på skolen, til Texas for å spille min tredje college turnering! Turneringen vi skal spille heter Jim West Challenge. Ikke nok med at jeg har blitt tatt ut til turnering, men jeg får faktisk treffe to norske. Michelle (Jacksonville) og Renate (Miami) skal også spille, så det blir hyggelig å se noen norske fjes igjen!

img_0008

Laget til turneringen ble tatt ut på bakgrunn av resultater fra det forrige turneringene. Vi er samme laget som skal reise, som spilte forrige turnering I Oklahoma. Jeg er selvfølgelig veldig glad for å spille igjen, og ser frem til noen varme dager I Texas.

Vi reiser som sagt i morgen ved 12 tiden. Dette er visstnok en kul turnering å spille. Vi får blant annet prøve vindtunnel (iFly). Ser sykt kult ut, så blir gøy å teste det ut.

Vi spiller innspill på lørdag, og så er det 36 hull på søndag og 18 hull på mandag. Om dere vil følge med på livescoring, er linken til det her —> https://www.birdiefire.com/tournament/29067/

– Koko

Én reaksjon på “Ny turnering, denne gangen i Texas!

Kommentarer er stengt.