Schooner Fall Classic

(Dette ble skrevet på torsdag, men siden jeg er et eneste stor surrehodet, ble det ikke publisert før idag!)

Jeg lever for de som lurte! Det blir lenge mellom hver gang, men når kommer det en liten oppdatering.

Forrige turnering i Tennessee var blandet drops for min del. Jeg startet turneringen bra med en runde på par, men gikk de to siste rundene +5 og +9. Jeg spilte til tider veldig god golf, men jo lengre ut i turneringen vi kom, jo dårlige ble tempoet i svingen og jeg ble gående å jage. Jeg satte ikke puttene og chippene var ikke nærme nok. Allikevel dro jeg fra Tennessee med nye erfaringer og lærdom. Laget endte på delt andre plass, og Pim, en annen freshman i år vant turneringen individuelt! Veldig imponerende med en score på -8 totalt!!

Dagene går bokstaveligtalt i ett, og det er vanskelig å finne tid til ting som ikke dreier seg om skole eller golf. Work-outs, skole, golftrening og lekser utfyller dagene ganske bra. Den siste tiden har også prøvene begynt å snike seg inn i det fullpakkede skjemaet. Forrige helg hadde vi tre kvalifiseringsrunder for turneringen denne helgen. Jeg gikk +3, +5 og -5. Ganske opp og ned, men -5 runden var jeg jo greit fornøyd med! Spesielt med tanke på at jeg gikk den runden med hodepine og feber. Jeg endte som nummer 3 i kvalifiseringen og fikk med det lov til å spille turneringen som denne gangen går i Oklahoma.

De siste dagene har jeg også slitt med litt sykdom. Etter søndagens runde, og ettersom det bare ble verre på mandag, gikk jeg til health center på tirsdag. Er ikke sikker på hva konklusjonen var, men det var noe virus av noen type. Jeg fikk i allefall noen medisiner, noe som til dels har hjulpet på hodepinen. Føler meg ikke helt frisk enda, men det er i alle fall bedre enn det det var.

Har også trent bra de siste dagene på golfbanen. Spilte 18 hull på onsdag, 9 hull hvor coachene hadde satt opp banen så lik som mulig som turneringen i Oklahoma skal gå på med noen wedge slag og lag-putter, og 9 hull hvor jeg, Wad og Pim sammen med coachene spilte en liten uhøytidelig match. Jeg delte matchen med coach, etter jeg gikk -1.

I dag hadde jeg min første exam i psychology. Ganske uvant med multiple choice oppgaver, men det er vel det eneste som funker når vi er 427 elever i klassen!!

Nå sitter vi på det andre flyet for dagen. Første gikk fra Cleveland til Housten og dette går fra Housten til Oklahoma City. I morgen er innspillsrunde og de neste 3 dagene etter starter turneringen. 18 hull hver dag.


Krysser fingrene for noen gode dager på golfbanen. Jeg skal kjempe det jeg kan, så får vi se hvordan resultatet blir!

 Xoxo koko