Når ting du jobber så hardt for, ikke gir resultater

De dagene hvor ingenting går din vei. De dagene det bare ikke vil seg. De dagene du lurer på hva i alle dager du holder på med. I dag var en sånn dag..

Når noe betyr så mye for deg, og du bruker så mye tid og krefter på det, er det utrolig tungt når det bare ikke fungerer. Du jobber dag ut og dag inn, og allikevel gir det ikke de resultatene du ønsker. Dagen idag var ikke krise når det gjelder resultater, men mentalt var jeg helt ute å kjørte.

Når jeg tenker tilbake på dagen, er det mye jeg kunne gjort annerledes. Først og fremst kunne jeg hatt litt mer enn 5 min til å gjøre meg klar. Jeg forsov meg, og våknet 5 min før vi skulle være ved bilene. Jeg kom meg i allefall raskt opp av senga, det er sikkert og visst.

Etter -6 runden sist søndag, følte jeg virkelig at spillet mitt var på rett kjør. Jeg slo ballen solig, satte noen putter, og livet var egentlig ganske bra. Innspillsrunden i går var litt blandet drops, men det er det alltid på innspillsrunden. I dag vet jeg ikke hvor jeg skal starte.

Spilleformatet i turneringen ble omgjort fra 18×3 til 36 hull idag og 18 på mandag, på grunn av mye nedbør natt til lørdag. Derfor fikk vi bruke golfbil for at vi skulle bli ferdig før mørket kom. Jeg startet på hull 7 og spilte egentlig helt grei golf frem til hull 3. Da hadde jeg gått 13 hull og irritert meg på de jeg spilte meg og tenkt femtimillioner dårlige tanker. Hun spilte rett og slett grumsomt tregt, og med min tålmodighet gikk det ganske dårlig. (Jeg vet jeg må trene på dette). Går 5 over de 4 siste hullene, og signerer for en +4 runde.


Andre runden startet like dårlig som jeg endte første. Startet med 3 bogeys, etter dårlig slag, chipping og putting. Spiller solid egentlig hele veien inn, gir meg selv gode birdiesjanser men setter lite putter. Går +5 siste runden, og ligger totalt +9. Laget ligger på en femte plass.

I morgen vet vi ikke hva som skjer før 8.15. Om været og banen tillater det, spiller vi 18 hull. Hvis ikke det er spillbart 8.15, får vi ny beskjed om hva som skjer klokka 11. I morgen er det min dag, og jeg skal ut å spille god golf. Jeg skal ha det gøy, og ikke tenke negative tanker. Jeg vet at jeg kan gå lavt, må bare senke skuldrene og slå gode slag. I’m ready to go low!!

3 reaksjoner på “Når ting du jobber så hardt for, ikke gir resultater

 1. Gil Schoombie

  Stå på Karoline. Golf, som du godt vet ,er et spill som kan være utrolig frustrerende, men… lysere tider melder seg også oftere og oftere for de som jobber målbevisst og » ride the punches » på best mulig måte. Litt tykk hude og kort hukommelse kan til sine tider være nyttig.
  Wow, jente fra Nesverk ute i det store verden! Ikke glem å kose deg også!
  Hilsen Gil

  kan være nyttig

 2. Roald

  Hei Karoline. Husk at du bare har vært der en mnd med mange inntrykk og lange dager. Vi ønsker deg lykke til videre. ?Du er god. Og vi er glad i deg . Klem fra mommo og æffæ??

 3. Roald

  Hei Karoline. Husk at du bare har vært 1 mnd med mange nye inntrykk og lange dager. Alt må gå seg til. Ønsker deg lykke til videre.?? Glad i deg. Klem fra mommo og æffæ?

Kommentarer er stengt.