Klar for første turnering! :))))

Nå som jeg endelig har fått macbooken min tilbake fra reperasjon, trenger jeg ikke sitte på biblioteket hele tiden, og kan gi dere en liten oppdatering fra de siste dagene. Ikke at å sitte på biblioteket er så ille, men når tastaturet er amerikansk og ikke har æ,ø og å, tar det ekstremt lang tid å skrive.

Dagene går så fort at det nesten er skummelt. Det er noe som skjer hele dagen, hver dag. I helgen spilte vi kvalifisering til den første turneringen i Tennessee. Jeg gikk +8,+4,-2 og +7. Dette var den 5 beste scoren, så jeg får spille turneringen! Vi reiser nå på lørdag og turneringen går på mandag og tirsdag.

Selv om jeg kvalet til den første turneringen, er jeg langt i fra fornøyd med spillet disse dagene. -2 runden var jeg jo selvfølgelig fornøyd med, med når Wad går -12, er det fort nesten 30 slag dårligere totalt. Jeg fikk trent mye wedger/bunker slag og lag-putter de siste dagene. Det var der jeg tapte mange slag denne helgen.

Kent har spilt turneringen de to siste årene, så det sies at banen har 6 par-5 hull og 5 par-3 hull (hvis jeg husker riktig). Par-5 hullene er ganske korte, så fokuset på treningene frem til turneringen blir lange innspill og korte wedger. Par-3 hullene er ganske lange, så der blir det også viktig å ha kontroll på de lange slagene. Greenene er store, og mange har flere platåer.

I dag hadde vi team-workout 07.30. Treningen bestod av oppvarming, styrke for overkroppen og core og en bevegelighets/tøyings del. Det jeg syntes er mest inspirerende er at alle trenerne her er så flinke. Er det nye øvelser vi aldri har gjort, eller som vi kanskje ikke har teknikken helt inne på, får vi tilpasset vekt og antall reps.

Etter dagens 4 klasser, spilte vi ni hull på Windmill, som er den banen vi spiller mest på. Alt fra trening til kvalifiseringsrunder. Idag hadde coachene satt opp banen slik at mange av hullene hadde samme lengde som de vi skal spille i Tennessee. Noen av par-4 hullene ble gjort om til par-5 hull og noen av hullene skulle vi slå utslag og så slå wedge innspill som de hadde satt opp. De var fra 50-110 yards. På hvert hull skulle vi også hulle ut en putt, alt fra 6 til 15 meter.

Scorene fra par-5 og par-3, samt wedge scoren og puttescoren ble lagt sammen. Hadde vi fairwaytreff på wedge-hullene fikk vi trekke fra ett slag. Min score ble 45, noe jeg er ganske sikker på at jeg vant med. Det betyr at jeg får velge sete i minibussen først, og velge hvor vi skal spise lunsj på lørdagen! :)))))

Nå er jeg akkurat ferdig med study table. Vi har 8 timer required hver uke som vi må gjøre skole på. Enten i det vi kaller Arc, eller study table. Arc er en egen bygning med tilgang til dataer og skrivere kun for idrettselever. Study table har vi hver mandag-torsdag fra 19:30-21.00. Arc hours kan vi dra på når vi vil, men coachene har satt opp for meg hver mandag og onsdag fra 11-12.

Vanskelig å forklare alt som skjer, jeg føler ikke at jeg har oversikt selv engang. Sakte men sikkert kommer jeg nok inn i det meste. Nå er det bare 1 time matte igjen før jeg drar til Tennessee. Når det nærmer seg, legger jeg ut link til turneringen så de som vil kan følge med. I morgen skal vi ha team-workout igjen, og spille Windmill dersom det har tørket opp en del. Har kommet en del regn de siste dagene. Er ikke regn hele dagen, men når det først kommer, kommer det mye!!

img_8444

På søndag hadde vi en slags teambuilding tur. Vi dro på Kajakktur i en liten elv her i Kent. Hyggelig å finne på ting utenom skole og golf også! :)))

Over og ut, koko

3 reaksjoner på “Klar for første turnering! :))))

  1. Elin

    Wow Karoline, skjønner først nå hvorfor det blir lenge mellom hver gang vi prates?. Med dager, slik du beskriver det har du mer enn nok å fylle dagene med?. Lykke lykke til i Tennessee, jeg heier på deg⛳️?. God klem

  2. Roald

    Så spennende Karoline . Gildt å lese. Mommo og æffæ ønsker deg lykke til. ???

  3. Roald

    Så bra Karoline . Flott at du holder oss oppdatert. Lykke til i Tennessee . Du er god. Klem fra mommo og æffæ??

Kommentarer er stengt.