For en uke!!

Shit, så fort tiden går. At jeg snart er ferdig med min første uke på college er sykt. At jeg koser meg er det ingen tvil om. At jeg er sliten er det heller ingen tvil om. Skal prøve å fortelle litt om den første uken min her på Kent State University!

Etter noen gode dager med trening forrige helg, var jeg både ivrig og spent på å komme igang med skolen også. Jeg var ikke sikker på hva jeg ønsket å studere her da jeg startet, så valgte å «stay undecided». Vanskelig å oversette direkte, men det vil si at jeg tar fagene som er en del av «Kent core», med andre ord mye forskjellige fag innenfor de forskjellige områdene. Jeg har alt i fra «General Psychology» til «Algebra for Calculus». Jeg er stort sett fornøyd med valg av fag, unntatt en teit religion klasse. Håper å få byttet den i morgen, ettersom det er siste frist for bytte klasser.

Min class-schedule
Min class-schedule

Søndagen hadde vi «medical clearence», noe vi må gjennomføre for å kunne trene fys og golf med laget. Den gikk som smurt, så da var jeg ett skritt nærmere å starte den litt mer normale hverdagen med fys og golftrening. Vi hadde også et møte litt senere på kvelden for alle student-athletes. Den dagen fløy med andre ord av gårde.

IMG_8352

Mandag, 8:50, startet den første klassen. Startet like greit med matte, bare for å gni inn hvor lenge siden jeg hadde brukt hodet til noe fornuftig. Det var den eneste klassen jeg hadde den dagen, men vi skulle også på 3 møter til den dagen. Et av de var faktisk veldig gøy. Det var en aktivitet for alle student-athletes, og målet var å bli kjent med nye folk og det som her kalles MACC center. Det er her gymmen og alle kontorene til de forskjellige idrettene er. Vi løp rundt, gjorde forskjellige aktiviteter og lærte oss Kent State sangen. Sykt kul kveld egentlig.

Det som ikke var fullt så kult den dagen, var at macen bare plutselig fant ut at den skulle ta seg en siesta. Første skoledag uten pc funker ganske dårlig ettersom alt foregår på internett. Derfor har det blitt lange og sene kvelder på biblioteket. Heldigvis er det åpent til 2:30, så alt lar seg gjøre.

Tirsdagen hadde jeg tre klasser og var ferdig 1:45. Faktisk startet dagen 07:30 for workout med laget. Er det noe som er annerledes enn fra Norge er det det med tid. Er du tidsnok, er du for sen. Man må alltid møte opp 10 min før tiden. Dette var første treningen med laget. Jeg visste det kom til å bli hardt, og det ble det også.. Å avslutte treningen med trappeløp var jo bare konge, da det bare var 20 minutter til første klassen og man ikke har tid til å skifte eller noe. Det er livet som student-athlete for å si det sånn. Har fortsatt ikke gått med «vanlige» klær på skolen. Enten er det trenings eller golf klær.

Allerede fra dag 1 fikk vi lekser og ting vi skulle levere inn, så måtte bruke litt tid denne dagen til å jobbe med forskjellige fag. 3:15 hadde vi team meeting med golfgjengen, så dro litt tidligere til golf facilitien for å trene. Skjedde ikke så veldig mye mer den kvelden egentlig. Kan bare si at jeg enda, på disse 4 dagene, ikke har lagt meg før klokka 11:30..

Onsdagen hadde jeg bare to klasser, og skulle møte coach på golf facilitien for en trackman og video time. Han ville ha svingen på film og yardagene på alle køllene. Slo ballen ræva, så i stedet for å finne målene på køllene, endte det opp med en ganske lang instruksjonstime. Det er det som er så fantastisk med disse coachene her. Er det noe du sliter med, er det bare å spørre, så får du hjelp med en gang. Begge coachene har mye kunnskap og er flinke til å ikke legge så mye i det tekniske, men heller gi øvelser som gjør at du kommer tilbake på riktig plan uten å tenke så alt for mye.

FullSizeRender (1)

I dag startet dagen også med workout. Idag gikk det mest på utholdenhet, så var greit sliten etter den treningen også. Vi hadde ingen blod-fys, fordi treneren visste vi skulle ha kvalifisering i morgen. Det viser hvor god kommunikasjon det er mellom de forskjellige trenerne her. Løp rett fra trening til den første klassen. Ettersom jeg hadde 4 klasser med kun 15 min i mellom, fikk jeg ikke spist frokost før klokken var 2:00. Ekstremt dårlig planlegging fra min side, og siden man bare løper fra klasse til klasse, blir det ikke tid til å kjøpe seg noe mat i mellom. Dette er noe jeg definitivt må bli flinkere til.  Erfaringer er gull verdt!

Etter skolen spilte vi 9 hull på Windmill som er banen vi spiller kvalifiseringsrundene våre på. Dette var siste runden før første kvalifiseringsrunde i morgen. Vi skal spille 4 runder på 4 dager og de tre beste scorene får spille første turnering. De siste to får coachene velge. Mye kan skje paå 72 hull, så det gjelder å være fokusert fra hull 1. Jeg er spent og klar på å spille, og håper på det aller beste. Ingenting hadde vært mer kult enn å spille første turnering.

IMG_8418
Digger forresten de nye klærne

Det var litt for nå. Klokken er 11:30, så må nesten gå å legge meg så jeg er frisk og uthvilt til første runde imorgen. Jeg skal holde dere oppdatering på hvordan kvalifiseringen går, så bare kikk innom om ikke lenge! :))

xoxo koko

 

3 reaksjoner på “For en uke!!

  1. Yngve Stiansen

    Hei karoline. Gøy å lese at du har funnet deg tilrette i statene. Lykke til med turneringen.
    Hilsen onkel y

  2. Roald stiansen

    Lykke til Karoline. Du er så god til å skrive og å holde oss oppdatert. Stå på. Glad i deg. Klem fra mommo og æffæ???

Kommentarer er stengt.