Collegelivet har startet!!

Aaaalright! Jeg tenker det sitter mange spente sjeler der hjemme, derfor tenkte jeg at jeg skulle gi dere en lite heads-up på hva som har skjedd i det siste! Det er vel et godt tegn at det allerede er uvant å skrive på norsk! haha.

For litt over en uke satt jeg og omtrent hele slekta oss på et fly over til den andre siden av jordkloden. Jeg, mamma, pappa, Maria og alle mine tre besteforeldre ble med. Vi tilbragte først en uke i Florida, nærmere bestemt Marco Island. Kjempe fint sted som anbefales på det sterkeste. Temperaturene var skyhøye og luktfuktigheten var forferdelig høy. Å komme fra Norge og 15 grader til Orlando og 30 grader ble en overgang for å si det sånn. Ettersom vi var 7 personer med 8 bagasjer, leide vi en liten minibuss. Den skulle det vise seg at vi ble godt kjent med. Etter over 9 timer med fly, skulle vi også kjøre i 4 timer sørover for å komme oss til øya. Etter over 14 timer med reising, var det mange trøtte sjeler og det var mindretall som stod opp før 11 dagen etter.

IMG_8029

Etter bare en dag ville ikke bilen samarbeide. Den ville rett og slett ikke starte og vi fikk egentlig ikke gjort så mye den dagen. Masse telefoner frem og tilbake og litt utpå dagen ble bilen hentet og vi fikk en ny. Der møtte vi blant annet han som hentet bilen. En en 30 minutters biltur fikk vi til og med utvekslet et par ord. Han hadde nemlig gått 4 år på Kent State og var født og oppvokst i området. Han kunne ikke annet enn skryte om universitet og forventningene ble bare større og større.

Dagene gikk og vi ble mer og mer vant til varmen. Selv om svetten rant i ett sett, nøt vi dagene ved stranden og ved bassenget (som forresten var helt himmelsk). Mommo klarte selvfølgelig å havne på sykehus (hva kan man vel forvente når man reiser med gamle folk), men var heldigvis ute igjen i løpet av få timer.

Nabolaget var jo helt ok det også
Nabolaget var jo helt ok det også
En liten svipptur til miami
En liten svipptur til miami

IMG_8253

IMG_8255

IMG_8256

IMG_8097

IMG_8114

 

Etter en uke i ferieparadiset, begynte den lange bilturen opp til Ohio. På reisen hadde vi tre stopp: Jacksonville i Florida, Jacksonville i North Carolina og Winchester i Virginia. Hadde vi kunnet bestemme reiseruta om igjen, tror jeg nok vi ville gått for fly. Det gikk litt mer tid enn vi forventet og dagene bestod kun i å kjøre og spise. Men men, en erfaring rikere.

Nå har jeg altså da flytta inn på Kent. En veldig effektiv dag vil jeg si. Vi startet å kjøre halv syv og var fremme i Kent klokka 12. Coachene tok oss med på en liten rundtur på golf fasilitetene og på campus. De fleste gamlisene stod vel egentlig bare å gapte. Etter det traff jeg hun jeg skal dele rom med de neste to årene. Hun spiller Field Hockey og er veldig hyggelig. Etter det dro vi på Target og fikk kjøpt inn en del ting til rommet. Vi fikk ordnet mobilabonnement og jeg fikk møte familien til han ene coachen. Det er helt utrolig hvor imøtekommende folkene rundt her er. De legger bokstavligtalt ALT til rette for at man skal ha det så bra som overhodet mulig.

Nå mangler det bare å sette inn noen bilder i noen rammer, så er rommet fikset og klart. Bilde kommer imorgen. Nå er jeg klar for å innvie senga og roan litt ned. I morgen er det orientation 12.30, og resten av dagen har jeg faktisk ikke peiling hva består av.

Over og ut

– Koko

3 reaksjoner på “Collegelivet har startet!!

 1. Liz Walle

  Artig å lese ditt innlegg om USA opphold så langt! Du er super heldig som skal på collage og skal golfe i tillegg!
  Hannah kommer hjem til helg og skal spille klubbmesterskapet, spennende!
  Tar godt være på deg selv og ha det gøy! Klem

 2. Roald stiansen

  Hei gode Karoline. ?Takk for turen og for en god kartlesing. Du gjorde en kjempejobb. Og din pappa kjørte så bra hele veien.
  Det var så gildt å se hvor du skal oppholde deg de neste 4 årene og vi ble mektig imponert over stedet og de hyggelige personene som tok i mot oss. Ønsker deg masse lykke til med studier og golfing. Vi er veldig glad i deg. Klem fra mommo og æffæ??

 3. Mona Dalen

  Høres ut som at du har det fint og kommer til å trives godt. Lykke til og hils alle «gamlisene»?

Kommentarer er stengt.