Spennende til siste slutt

Da var jammen junior karrerien min over. Ikke den deiligste avslutningen idag dessverre, men til tross for at jeg gikk 5 over par, spilte jeg en del bedre enn det scoren viser.

Oppvarmingen føltes bra. Jeg slo ballen solid og nærspillet føltes bra. Jeg startet de første hullene rolig, og var alltid i nærheten av hullet. Hadde hele 15 greentreff idag, så innspillene var greie. Det som ikke var fullt så bra var de 38 puttene. 10 putter mer enn gårsdagen og 12 mer enn første runden. Er helt klart på greenene jeg tapte seieren. Sånn er det noen ganger. Jeg gav puttene et forsøk, og idag var en dag hvor alt var hullkant ut. Satte èn deilig birdieputt på hull 11, bortsett fra det var det lite som ville i. Jeg gav aldri opp, og fightet hele veien inn. Sølvmedalje i min siste juniorturnering er jeg greit fornøyd med, selv om det helst skulle vært en gullmedalje i stedet for.

13918808_1107582879288587_1854192451_o

Jeg er fornøyd med spillet mitt disse dagene. Med noen små justeringer før jeg drar til USA, tror jeg at dette vil gå riktig så bra. Jeg er mer motivert enn noen gang og er helt sikker på at dette bare er starten på noe bra noe.

Nå skal skulderen få vile litt på vei hjem, så er jeg ekstremt klar for å komme hjem å trene enda bedre og mer enn noen gang!

– XOXO koko

Én reaksjon på “Spennende til siste slutt

  1. Roald

    Gratulerer med sølv Karoline. Du er for oss best??er så stolt av deg. Gleder oss nå til vi skal følge deg til Kent universitet. 4 spennende år. Vi heier på deg hele tiden og ønsker deg masse lykke til. Klem fra mommo og æffæ. ???

Kommentarer er stengt.