Spennende før siste runden!!

En ny solid dag på banen. Fortsetter det gode spillet fra gårsdagen og øker ledelsen med 3 slag. Nå er det kun 18 hull igjen, og alt kan skje.

Siden jeg hadde sen starttid idag, hadde jeg tid til trening og en bra oppvarming før runden. Jeg fikk slått på rangen, puttet og chippet litt. Etter lunsj begynte jeg oppvarmingen. Startet runden 13.00 og allerede da begynte det å blåse en del. Vinden hadde snudd helt fra dagen før, så alle hullene vi hadde medvind på førsterunden, fikk vi nå motvind på. Det gjorde at vi fikk motvind på hull 1, og hullet ble en del lengre enn dagen før. Spilte ekstremt stabilt idag. Det ble «kun» 5 birdies idag, og går -3. Ligger -5 frem til hull 18, men avsluttet dessverre runden med en dobbel bogey. Jeg slår en bra drive, og har kun 100 meter igjen. Jeg slår en rolig pitch, men den blir alt for lang og jeg får en kjip chip tilbake igjen. Runder det hele med en tre-putt og en dårlig avslutning på en solid dag.

Med -3 øker jeg som sagt ledelsen med 3 slag og leder nå med 4 slag over Celine Borge. I morgen går jeg ut 14.10 med Celine og Dorthea. Mye golf som skal spilles igjen, men føler meg i fin form og føler jeg har kontroll over spillet mitt.

– xoxo koko

2 reaksjoner på “Spennende før siste runden!!

  1. Marianne

    Nes Verk heier på deg og lykke, lykke til i dag ?

  2. Roald

    Krysser alt jeg har på en vellykket morgendag. ???klem
    Sov godt???

Kommentarer er stengt.